Éljenek a nyers gyümölcsök és zöldségek!

Elgondolkodtál rajta valaha, hogy sok gyümölcslének miért van egy jellegzetes íze attól függetlenül, hogy milyen gyümölcsből készült? Azért, mert pasztörizáltak. Ezzel szemben az Urban Monkey juice és smoothie termékek nem esnek át hőkezelésen. Így juthat el hozzád teljes egészében a gyümölcsök és zöldségek friss íze, valamint azok vitamin-, enzim-, antioxidáns- és mikrotápanyag-tartalma

Az Urban Monkey-nál hisznek abban, hogy az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás is lehet menő és finom. Ezért alkották meg a kizárólag természetes, gondosan válogatott gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó juice-okat és smoothie-kat. Néhányat közülük megspékeltek egy kis fűszerrel, de semmi több! Se hőkezelés, se tartósítószer, se színezék.

HIDEGEN PRÉSELVE!

A GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK LEGJAVA

Az Urban Monkey-nál egy hidraulikus prés segítségével nyerik ki a nyers gyümölcsök és zöldségek legjavát. Ez lényegében olyan, mintha egy elefánt ugrálna rajtuk. A hidegen préselés is hozzájárul a termékek frissességéhez. Az íz és a minőség számunkra kiemelten fontos. Mivel az összes gyümölcs és zöldség nem áll rendelkezésre frissen az év minden szakaszában, időnként, szezonon kívüli időszakban fagyasztott formában érkeznek az Urban Monkey-hoz belőlük.

HOGYAN ÉLVEZHETJÜK ILYEN SOKÁIG A FRISS ÍZEKET?

A HPP-nek, vagyis a nagynyomású technológiának köszönhetően gyümölcs- leveinket NAGYON nagy nyomásnak tesszük ki (6000 Bar – mintha 60km mélyre merülnénk az óceánban), amely elpusztítja a kórokozókat, azonban megőrzi a fontos tápanyagokat. Ennek köszönhető, hogy termékeik biztonságosak és tovább fogyaszthatók a frissen préselt italoknál.

Hidegen a legfinomabb!

A kíméletesen feldolgozott gyümölcslé előállítása összetett és költséges.

Gyümölcsleveik ezért sem érhetőek el széles körben, csak olyan üzletekben, ahol kiemelten fontos a minőség.

TIPP: Mikor otthon gyümölcslevet készítesz, az egy idő után leülepszik. Ez teljesen természetes, az Urban Monkey-t is fel kell rázni. Akkor se ijedj meg, ha az íz és a szín kis mértékben eltér attól, amit előzőleg kóstoltál. Ez normális, hiszen az egyes gyümölcsök és zöldségek is különböznek. Így kaptuk őket az anyatermészettől, így szeretjük őket.

ODAFIGYELNEK AZ ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMUNKRA IS

100%-ban újrahasznositható PET palack

A leghatékonyabb módja, hogy gyümölcsleveiket eljuttassÁk hozzátok, a műanyag palackok felhasználása. (Emlékszel még az óceánban 60km mélyen uralkodó nyomásra?! Képzeld el, mi történne ott az üveggel!) Palackjaik – megfelelő hulladéktárolás- és gyűjtés esetén – már most is 100%-ban újrahasznosíthatóak. De még emellett is törekszenek a fejlődésre. Céljuk, hogy az Urban Monkey palackok gyártásához egyáltalán ne használjanak fel tradicionális (azaz nem újrahasznosított, közvetlenül kőolajból készülő) műanyagot. Palackjaik 75%-ban rPET-ből, avagy újrahasznosított műanyagból, 25%-ban pedig bio alapú műanyagból készülnek. Küldetésük része olyan tervek támogatása, amelyek alternatívák kifejlesztését és a műanyag újrahasznosítását tűzték ki célul.

100% termékbiztonság

Az Urban Monkey termékek előállítása során kiemelt figyelmet fordítanak a termékbiztonságra.

Alacsony ökológiai lábnyom

Ha kizárólag helyileg termelt zöldségeket és gyümölcsöket szeretnénk, akkor a legjobb azokat helyi termelőktől megvásárolni és otthon kifacsarni, vagy a közeli bárban elfogyasztani őket. Azonban, ha narancsot, banánt, ananászt és más trópusi gyümölcsöket kívánnánk, vagy kedvenc gyümölcseinknek nincsen éppen szezonja, azok általában a tengerentúlról érkeznek Európába. Az Urban Monkey-nál, köszönhetően a Hollandiában helyben történő hidegen préselésnek, a vitaminok és tápanyagok a lehető leghatékonyabban és a környezetünket kevésbé terhelő módon jutnak el hozzád.

Raw Shot Ginger 60 ml Alma – Gyömbér – Citrom

Összetevők: almalé (65%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), gyömbérlé (25%), citromlé (10%). A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le!
Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Tarts néhány Urban Monkey gyömbér shot-ot a hűtőszekrényben, hogy mindig kéznél legyen! Ha rád fér egy kis tisztítás és gyógyítás, a fűszeres gyömbér, a gyümölcsös alma és a frissítő citrom megcsiklandozzák ízlelő- bimbóid és C- vitaminnal is feltöltenek.

 • Természetes, válogatott gyümölcsökből és zöldségekből
 • Nagynyomású technológiával készülnek, így megőrzik a fontos tápanyagokat
 • Tartósítószer- és színezékmentesek
 • Hőkezeléstől mentesek
 • Nem koncentrátumból készülnek
 • 100%-ban újrahasznosítható PET palack csomagolással

HIDEGEN PRÉSELT GYÜMÖLCSLEVEK

Törekedj az egészséges életmódra, mozogj rendszeresen és táplálkozz tudatosan. Ezt jól kiegészítheted gyümölcsleveink fogyasztásával. Frissítsd fel magad az Urban Monkey hidegen préselt gyümölcslevek egyikével sportolás után. Egy jó beszélgetés a barátaiddal igazán felszabadító lehet. Az Urban Monkey finom ízével még hangulatosabbá teheted ezeket a találkozókat. Odafigyelsz, hogy mikor, mit, hol és mennyit eszel, iszol? Gyümölcsleveik bárhol és bármikor remek választások.

 • Természetes, válogatott gyümölcsökből és zöldségekből
 • Nagynyomású technológiával készülnek, így megőrzik a fontos tápanyagokat
 • Tartósítószer- és színezékmentesek
 • Hőkezeléstől mentesek
 • Nem koncentrátumból készülnek
 • 100%-ban újrahasznosítható PET palack csomagolással

Raw Juice Green Power 250 ml

Alma – Ananász – Kelkáposzta – Spenót – Menta
Összetevők: almalé (49%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), ananászlé (25%), kelkáposztalé (12.5%), spenótlé (12.5%), mentalé (1%). A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Juice Mango Ninja 250 ml

Narancs – Répa – Mangó – Ananász – Gyömbér
Összetevők: narancslé (58%), sárgarépalé (20%) (sárgarépa, antioxidáns: aszkorbinsav), mangóvelő (10%), ananászlé (10%), gyömbérlé (2%). A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Juice Re Beet 250 ml

Alma – Répa – Cékla – Gyömbér – Citrom
Összetevők: almalé (45,5%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), sárgarépalé (30%) (sárgarépa, antioxidáns: aszkorbinsav), céklalé (20%), gyömbérlé (2,5%), citromlé (2%). A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Juice Yummy Yummy 250 ml

Mandarin – Narancs
Összetevők: mandarinlé (80%), narancslé (20%). A termék zellert tartalmazhat.
Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

FRISSÍTŐ SMOOTHIEK

Számos, a szervezetünk számára fontos tápanyag megtalálható a frissítő gyümölcsökben és zöldségekben. Az Urban Monkey smoothie-k fogyasztása igazán kényelmes és finom módja a napi gyümölcs- és zöldségadag bevitelének.

 • Természetes, válogatott gyümölcsökből és zöldségekből
 • Nagynyomású technológiával készülnek, így megőrzik a fontos tápanyagokat
 • Tartósítószer- és színezékmentesek
 • Hőkezeléstől mentesek
 • Nem koncentrátumból készülnek
 • 100%-ban újrahasznosítható PET palack csomagolással

Raw Smoothie Avo Nation 250 ml

Alma – Avokadó – Banán – Spenót – Citrom – Petrezselyem
Összetevők: almalé (64%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), avokádóvelő (12%), banánvelő (10%) (banán, antioxidáns: aszkorbinsav), spenótlé (10%), citromlé (3%), petrezselyemlé (1%). A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le!
Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Smoothie Dragon Splash 250 ml Alma – Sárkány gyümölcs – Maracuja – Banán

Összetevők: almalé (59%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), sárkánygyümölcsvelő (30%), maracujalé (6%), banánvelő (5%) (banán, antioxidáns: aszkorbinsav).
A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Smoothie Mango Punch 250 ml Mangó – Narancs – Alma – Maracuja

Összetevők: mangóvelő (37%), narancslé (27%), banánvelő (17%) (banán, antioxidáns: aszkorbinsav), almalé (13%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), maracujalé (6%). A termék zellert tartalmazhat. Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le!
Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Raw Smoothie Very Strawberry 250 ml Eper – Banán – Alma

Összetevők: epervelő (44%), almalé (42%) (alma, antioxidáns: aszkorbinsav), banánpép (14%) (banán, antioxidáns: aszkorbinsav).  A termék zellert tartalmazhat.
Tárolás: 0-7°C között. Hűtsd le! Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Csatlakozz te is az Urban Monkey közösségéhez!

Az Urban Monkey-nál ünnepelik az optimistákat, a bátrakat, az idealistákat, az alkotókat és az őrült személyiségeket, akik hisznek abban, hogy tetteikkel hozzá tudnak járulni a világ jobbá tételéhez.

Promóció