Éljen a friss és egészséges bőr: idén tavasszal hódítanak a maszkok!

Már talán mondanunk sem kell, ha a bőrünk szépségéről és egészségéről van szó, azonnal a Royal Clinics szakembereihez fordulunk segítségért. 🙂
Néhány napja az ő meghívásukra látogattunk el a vadiúj és gyönyörű klinikára, ahol az Image Skincare újdonságaival, a maszkokkal ismerkedhettünk meg. Felkészülni, vigyázz, kész: négy új termék gondoskodik idén tavasszal bőröd szépségéről!

1. I MASK – Feszesítő átalakító pakolás, mely lazít és feltölt
Csillogó kék pakolás, ami új dimenziót nyit az otthoni ápolásban. Ritka hegyi bors kivonattal támogatja a stresszes bőrt, hogy ismét boldog, egészséges és ragyogó lehessen.
A hegyi bors kivonat a bőr jó közérzetét támogatja, fokozza ellenállását a stresszel, és annak látható jeleivel (fáradtság, dehidratáltság) szemben, a jojoba gyöngyök pedig gyengéden csiszolják le az elhalt hámot, a bőr pedig puha, sima és feltöltött lesz. Próbáltuk, fantasztikus!
MINT EGY POHÁR ZÖLDSÉGNEKTÁR SMOOTHIE A BŐRNEK
2. I MASK – Tisztító, probiotikus pakolás, ami erősíti a bőrt
Ha te is szívesen fogyasztasz frissítő zöld smoothiekat, a bőröd is szeretni fogja: ez a méregtelenítő pakolás táplálja és erősíti bőröd a probiotikumok, a szupergyümölcsök és a tisztító zöld agyag erejével. A joghurt alapú probiotikum elegy a bőrön természetesen jelen lévő bőrflórát támogatja, visszaadja a bőr egyensúlyát. Az ásványokban gazdag brazil zöld agyag tisztít és finomítja a bőr textúráját, az antioxidánsokban dús acai, mangosztán, goji és gránátalma növények pedig a táplálásról gondoskodnak.

 

3. I MASK – Öregedésgátló, hidrogél lapmaszk, ami simít és ragyogóvá teszi a bőrt
Egy hatékony maszk és némi relax: igazi kényeztetés lesz a rohanó hétköznapokban.
Egyedülálló hidrogél szállító rendszerének köszönhetően ez a maszk fehérítő és öregedésgátló hatóanyagok komplexét tartalmazza, a sima, ragyogó bőrért.
Peptidek és fehérítő növényi kivonatok koncentrált elegye átalakítja a fáradt bőrt. Erős antioxidánsok segítenek a ráncok kisimításában. A japán Onsen-Sui és a Dzsedzsu- szigeti különleges vizek a bőr ásványokban gazdag hidratálással töltik fel. Mááár alig várjuk, hogy kipróbáljuk!

4. I MASK – Hidratáló, hidrogél lapmaszk, mely visszapótol és feltölt

Ez a hidratáló hidrogél lapmaszk segít a bőrnek magába szívnia a nedvességet, a harmatosan friss megjelenésért. Tökéletes megoldás például egy repülőút után, mert azonnal felfrissíti a fáradt bőrt. 🙂

Az Onsen-Sui termálvíz és a Dzsedzsu vulkanikus víz csillapítják a bőr szomját, így feltöltődik, harmatosan friss és revitalizált lesz, a benne lévő esszenciális aminosavak és antioxidánsok táplálnak és nyugtatnak, a feltöltött és ragyogó bőrképért. Már alig várjuk, hogy bevessük egy hosszú és fárasztó nap után!


Szerzőnk: Brunner Ágnes, Happy Family munkatárs, szépségrovat-vezető
Fotók: Royal Clinics