Életre szóló élmények a burgenlandi Sonnentherme fürdő legkisebb vendégeinek!

Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert több alkalommal járhattunk influencereinkkel, újságíróinkkal sajtóúton a magyar határ közvetlen szomszédságában található Sonnentherme-ben. Teszteltük a fürdőt, és be kell valljuk, hogy a mi szívünket rabul ejtette egy életre. Így egyöntetűen és jó szívvel ajánljuk Nektek az Ausztriában található családbarát fürdőt. S hogy miért is? Jöjjenek az “érvek”. A gügyögő és kiegyensúlyozott babák itt tuti garantáltak, ráadásul most a Baby Days programjain belül még június 6-ig a kis vendégek minden vágya teljesülhet!

Pihenés és szórakozás szülőknek és kisbabáknak

Élvezzétek a nagyszerű ajánlatokat: például a babaúszó tanfolyamokat vagy a szülő-gyermek időt a mama-baba aquajógával. A baba wellness, a babaszauna és a baba masszázs új szintre emelik az ideális termálfürdői nyaralást és garantálják a tökéletes feltöltődést az egész család számára.

A Sonnenthermében mindig stresszmentesen kapcsolódhatnak ki a szülők is!

A Baby World világában minden adott ehhez! Nemhiába, hiszen itt található a legszélesebb körű kínálat kimondottan babáknak. A kicsi trónörökös biztosan nagyon fogja élvezni, Ti pedig felejthetetlen pillanatokat élhettek át a picurral, egy igazán pihentető környezetben.

 

A babák a Baby World-ben ismerkedhetnek a vízzel, kellemes 34-36° vízhőmérsékletben, a fokozatosan mélyülő baba-laguna medencében, a baba-aktív medencében vagy a pezsgőfürdőben. Babaszauna, pelenkázó sarok szoptatórésszel, alvószoba és babakonyha teszik teljessé a kínálatot.

Szolgáltatások:

 

A Sonnentherme tökéletes kikapcsolódási lehetőségekkel várja vendégeit: úszással, pancsolással és fürdőzéssel a kellemes meleg termálvízben. A medencén kívül is akad azonban egy igazán fantasztikus környezet a melegedni, kikapcsolódni vágyó anyukáknak és gyermeküknek: Ausztria 1. Babaszaunája!

A hét több napján is látogatható a babaszauna anyuka és babája számára. A babaszauna Ausztria-szerte egyedülállónak számít. Lehetőséget biztosít a közös kikapcsolódásra, wellneszezésre. Miközben a gyermek egészségére is nagy hangsúlyt fektethet a szülő.

Baba- és gyerekszauna:

 

Nem csak a szülőknek jó

A legújabb orvosi kutatások szerint, amelyet a magdeburgi Otto-von-Guericke egyetem hajtott végre, a szaunázás a kisbabák számára is egészséges.

A megfelelő mértékű izzadás stabilizálja a gyermek jólétét és immunrendszerét. A szaunázás közben a következő kívánt hatások jelentkezhetnek: az izomzat és a szervek erősödnek, a motorika és az ügyesség fejlődik, az ellenállóképesség javul, valamint pozitívan hat az agyra, a légzőszervekre, a szívre és a keringésre, elősegíti a szocializációt valamint a bőrre és az anyagcserére is jótékony hatással van.

A Sonnentherme bébiszaunájában a babák 60-70 °C-os hőmérsékletben, kellemes környezetben simulhatnak anyukájukhoz, és 3-5 percen keresztül élvezhetik a kettesben töltött pihentető együttlétet.

A szaunázást a friss levegőn tett rövid séta követi, amit egy kb. 5 percig tartó langyos vizes merülés zár.Törölközés és öltözködés után a babát meg kell itatni, majd le lehet pihenni.

A szaunázást megelőzheti a babaúszás, amely során 25 percen keresztül sajátíthatja el a gyermek a vízben való játékos mozgást.

Várjátok már a gondtalan kikapcsolódást kisbabátokkal?

Szerezzetek hát fantasztikus élményeket az extra-családbarát fürdőben!

  • baba úszótanfolyamok
  • baba napok tematikus programokkal
  • Baby Beach – baba strand
  • szoptató helységek és pelenkázó szigetek
  • 1000 m² vízfelület
  • baba mama vízi jóga
  • baba wellness
  • baba masszázs
  • babaszauna és még sokminden más…

Sonnentherme Lutzmannsburg – Ausztria első számú baba élményfürdője! https://www.sonnentherme.at/hu/babak