Életmódváltásom megkoronázása: kipróbáltam a Maximus Trilipo testkezelést!

Ha én valamit a fejembe veszek, akkor végig is csinálom. Családom apraja-nagyja ezen először jót mulat, majd a végeredményt látva csak elismerést zsebelek be. Nem volt ez másként, mikor egy óvodás és egy pelenkás mellett átvehettem a második diplomámat, amikor hazaállítottam egy felsőfokú spanyol nyelvvizsgával, vagy a család nagy örömére cukrászvizsgát tettem – azóta persze az én vállamat nyomja a család összes születésnapi tortája, de erre mondhatjuk, hogy édes teher, ugye?

Az idei tavasz kihívása sem volt egyszerű: elhatároztam, hogy elérem a régen vágyott formámat, és ha siker koronázza a tetteket, megveszem magamnak a legszuperebb bikinit.

Természetesen fel voltam készülve, hogy csodák bizony nincsenek, de igazán hatékony kezelések viszont igen, bár azért nem árt kicsit rásegítenem a hatásra. Így a hajnali kávés ébredéseket leváltotta egy nagy pohár víz és a késői kávé, az illatos croissant-ok helyett a teljes kiőrlésű csodák, ritkultak a közös csajos spagettizések – elszántságomat látva a barátnők is lelkesen csatlakoztak a salátázáshoz – és a család asztalára is egyre több egészséges fogást varázsoltam. Életmódváltás első fejezet: pipa.

Jöhet a kettes szint: a testmozgás. Na, ezzel világ életemben hadilábon álltam: mára már minden lopott plusz 5 percnek, amit alvással tölthetek, gyerekként örülök, és ahogy változik a korom (khm, azaz öregszem), egyre kevésbé tudom magam a délután 17.00 óra utáni testmozgásra rávenni. A megoldás? Ragadjunk meg minden alkalmat, amikor mozoghatunk!

A lépcső lift helyett megoldás alap, és gyakran gyalogolok 2-3 megállót a buszozás helyett – persze ehhez csökkentenem kell a táskámban cipelt tárgyak számát, de erről majd legközelebb… A 17.00 óra utáni sport megoldása a legjobb! Itt a jó idő, így előszeretettel terelem ki csemetéimet a szabadba – a nagyobb után futhatok – most tanul bringázni és hát, még nem tökéletes –, a kicsi pedig ha neki iramodik, ott bizony nincs megállás. Ehhez persze nem árt néhány hasizom gyakorlat, de részemről ezzel a kettes szint kipipálva.

A hármas szint a legjobb: viszlát puha párnácskák, jöhet a kényeztető és nagyon hatásos kezelés a Maximus Trilipo, ami tökéletes a tervem megkoronázásához. A kezelés hatásmechanizmusa teljesen egyszerű:

* Felszabadítja a zsírt rádiófrekvenciás energiával. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírt raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt.

* Természetes módon eltávolítja a felszabadított zsírt, a szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmus által.

*  A rádiófrekvenciás energia segítségével formázza a bőrt.  Ez az energia azonnali kollagén-összehúzódást vált ki, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagénállomány megújulása.

A kezelés pedig a szokásos kedvenc ebédidős, így különösebb szervezést sem igényel, és ami még egy plusz pontot jelent, hogy a cellulit ellen is tökéletes. Az eredménye azonnal látható, a hatása hosszan tartó és semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár, sőt! Igazi felüdülés, ahogy masszíroznak a géppel. Az eredménnyel pedig tökéletesen elégedett vagyok – azt meséltem már, hogy két bikinit is beszereztem a nyaraláshoz?

Maximus Trilipo kezelésről bővebben a www.royalclinics.hu oldalon olvashattok, ahol a HAPPYMAXIMUS kódot használva júniusi bejelentkezés és időpontfoglalás után 50% kedvezménnyel próbálhatjátok ki ti is a kezelést.

 

Szerzőnk: B.Á./Happy Family

Fotók: freepik.com

 

Promóció