„Ele-Fülöp és Ele-Fanni, örökre itt fog már maradni”

Éneklik lelkesen Ele-Fülöp és Fanni dalát a lurkók minden este.

Ele-Fülöp és Ele-Fanni, a két jóbarát a Velence Resort & Spa szállodában laknak és a legkisebbek naponta találkozhatnak mindkettőjükkel.

Sőt, az egyszerű, napi találkozásokon túl számtalan közös kalandban lehet része annak, aki eltölt itt néhány napot.

Kezdjük talán a legelején. Ele-Fülöp, aki Ele-Fánia királyság uralkodójának egyetlen gyermeke egy nap elindult, hogy minél többet megismerjen a világból. Bejárt sok országot, hegyeket-völgyeket, sokat látott és tapasztalt. A velencei-tó annyira megtetszett neki, hogy végleg letelepedett a Velence Resort & Spa szállodában. Rövid idő alatt sok-sok kisgyermek kedvence lett és ő is nagyon jól érezte magát a legkisebbek közt.

Mindeközben szorgalmasan írta leveleit az otthon maradottaknak, köztük legjobb barátjának, Ele-Fanninak. Addig-addig írta a színesebbnél színesebb élménybeszámolókat, hogy Ele-Fanni is felkerekedett és megérkezett Ele-Fülöp mellé, így most már semmi akadálya nem volt a számtalan közös kalandnak.

A mindennapi kalandozások alatt bizony ők is nagyon elfáradnak, így megpihennek a kis lakásukban, az otthonosan berendezett Ele-lakban. Az Ele-lak ablakán bárki bekukkanthat és igazi kis „Ele-birodalmat” láthat.

Ele-Fülöp és Ele-Fanni naponta kétszer egészen biztosan találkozik a gyerekekkel, hiszen reggel és délután is ellátogatnak a Játékszigetre.

A nap fénypontja viszont mindig a mini disco marad. Erre mindketten nagyon készülnek és igazán kitesznek magukért. Micsoda tánc és mennyi csillogó szempár!Ele-Fülöp és Ele-Fanni igazi táncparádét mutatnak be hétvégén és kiemelt időszakban minden este a közönségnek. A mini disco előtt és után pedig az elmaradhatatlan ölelés teszi felejthetetlenné a közös pillanatokat.

A legnagyobb ünnep azonban mégis Ele-Fülöp és Ele-Fanni születésnapja. Finom, ízletes tortával és meglepetés ajándékokkal ünnepelnek, januárban Ele-Fülöp, novemberben Ele-Fanni szülinapján.

Az életük azonban a sok szórakozás mellett munkával is telik. A szálloda parkjában kialakított Ele-kertben zöldséget és gyümölcsöt nevelgetnek. Az ízletes, érett terméseket pedig a gyerekekkel együtt szüretelik le. Így történik ez szüret idején is, bárki megkóstolhatta az érett szőlőt vagy préslehetett magának mézédes mustot.

Ezek után érthető, ha Ele-Fanni egy kis kikapcsolódásra vágyik. Hol tehetné mindezt, mint a róla elnevezett szépségkuckóban, ahol minden kislánynak ajándék tüllszoknyával kedveskednek, frizurát készítenek, amihez hajgumit, hajpántot, vagy akár koronát is választhatnak a kislányok. A csillámtetoválás és a körömmatrica pedig már csak hab a tortán a sok játék mellett.

https://velencespa.com/

MEGOSZTÁS