Egzotikus álomutazás belföldön a Bambarába!

Különleges nyaralásra vágytok, de idén inkább belföldön pihennétek?

A Bükk rejtekében egy varázslatos, különleges világ vár Titeket, ahol élvezhetitek Afrika hangulatát és Európa kényelmét egyszerre!

Intsetek búcsút a nyüzsgő városnak és vegyetek részt egy emlékezetes családi kalandban vidéken, a Bükk szívében ősfás erdővel övezve!

Homokos tengerparti hangulatot idéző Mali Beach, Bükki Rejtélypark, Labirintusváros, függőhidak, szurikáták, törpekenguruk, játszószobák, vízi kalandok és a Bizsuval való találkozások mind arról gondoskodnak, hogy a család minden tagjának felejthetetlen élményben legyen része!

Amennyiben egy kis romantikára vágysz Pároddal, gyermekfelügyelettel egybekötött programot is biztosítanak!

Indítsátok a nyarat egzotikus wellness pihenéssel!

Foglaljatok legalább két éjszakára júniusban és élvezzétek az autentikus afrikai hangulatot, a wellness kényeztetést és a családi kalandokat!
A csomagajánlat 6 év alatti gyermekek számára ingyenes!
https://bambara.hu/hu/ajanlatok/juniusi-vakacio

Nyári üdítő kalandok

Hosszabb nyaralást terveztek? Ne aggódjatok, számtalan lehetőséget kínálnak a család minden tagjának, így a Bambarában biztosan nem fogtok unatkozni! Engedd meg, hogy kalandjaik egész évre felpezsdítsenek! Töltsétek Felsőtárkányban a családdal a nyári pihenést és felejthetetlen afrikai hangulattal fűszerezett pillanatokban lesz részetek.
https://bambara.hu/hu/ajanlatok/bambara-nyar

Rövid kikapcsolódásra vágytok?

Egy éjszaka, de két teljes nap élmény vár Titeket a tengerpartot idéző csodálatos Mali Beachen! Meneküljetek el a hétköznapi problémák elől pároddal egy romantikus kiruccanásra vagy lepd meg a családot egzotikus kalandokkal!
https://bambara.hu/hu/ajanlatok/nyari-ropke-wellness

Bambara élmények

Legyen szó családi vakációról, páros kikapcsolódásról, aktív vagy passzív pihenésről, a varázslatos élménykavalkádok, garantált tematikus- és gyermek programok, illetve a kültéri programok nyújtotta lehetőségek között mindenki megtalálja a számára ideális választást. A gyermekeknek különleges pecsétvadászattal is készül a szálloda, amivel ajándékokat nyerhetnek!
https://bambara.hu/hu/hotel/elmenyek

Bambara Hotel ****premium
www.bambarahotel.hu
3324 Felsőtárkány, Bükkerdő sétány 2-4.
T: +3636 534 500

MEGOSZTÁS