Egyszerre trendi és praktikus: ilyen a Zewa legújabb háztartási papírtörlője

Az innovatív csomagolásba rejtett ZewaWisch&Weg Quick Pack háztartási törlőkendőkre a konyhában és azon túl is bármikor számíthatsz!

Reggeli kávé az ágyban? Közös filmezés és nassolás a barátokkal a nappaliban? A papírtörlők a háztartások állandó főszereplői, ám, mint tudjuk, az apróbb balesetek nem csak a konyhában fordulhatnak elő. A látványos dizájnnal ellátott ZewaWisch&Weg Quick Pack háztartási papírtörlők lakásod bármely pontjának üde színfoltjai lehetnek, így mindig karnyújtásnyira vannak, bárhol is legyen rájuk szükség.

A trendi, vízállócsomagolás különálló lapokat rejt, így téve lehetővé az egy kézzel történő, higiénikus, gyors és kényelmes adagolást. Az új ZewaWisch&Weg Quick Pack kiemelkedően erős és nedvszívó, kicsavarható, dörzsölésre is alkalmas háztartási törlőkendő, amely elől egyetlen folt sem menekülhet!

Válaszd ki kedvenceidet a ZewaWisch&Weg Quick Pack papírtörlői közül és tarts belőlük egyet-egyet lakásod minden helyiségében!

ZewaWisch&Weg QuickPack

• Könnyen kezelhető, különálló lapokból álló háztartási papírtörlő
• Higiénikus és vízálló csomagolás
• Kicsavarható, nedvesíthető és dörzsölésre is alkalmas, erős lapok
• Trendi csomagolása bármely helyiség üde színfoltja lehet
• Egy kézzel is könnyedén és gyorsan adagolható

Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft

Nézd meg a ZewaWisch&Weg Quick Pack reklámfilmjét itt, vagy tudj meg többet a termékről itt.

A Zewa-ról
A prémium minőségű, legfejlettebb papír-ipari technológiákat alkalmazó piacvezető márka alapjait a 19. század utolsó évtizedében fektették le. A Zewa névadójának a dél-németországi Zellstoff‐FabrikWaldhof gyárnak a futószalagjáról kerültek le az első Zewa termékek, melyek Magyarországon 1993 óta vásárolhatók meg. Azóta a Zewa márkanév fogalom lett, és piacvezetővé vált a háztartási papíráru kategóriában (Nielsen YTD április 2019, Mo., értékben).A Zewa termékeit a svéd Essity (korábban SCA) cég gyártja és forgalmazza 1995 óta.További információ: www.zewa.hu

Az Essity-ről
Az Essity (korábban SCA), a világ egyik vezető higiéniai vállalata. A stockholmi központtal rendelkező vállalat közel 150 országban végez kereskedelmi tevékenységet 48 000 alkalmazottal, és számos ismert világmárka, mint például a TENA, a Zewa, a Libresse és a Libero tulajdonosa. Az Essity legfőbb célja az egészséges életmód támogatása higiéniai és egészségügyi megoldásai révén. A cég közel 48 000 alkalmazottal rendelkezik, és az eladásai 2016-ban elérték a 101 milliárd svéd koronát (10,5 milliárd eurót).

Promóció

MEGOSZTÁS