Egyedülálló, izgalmas őszi programok az ausztriai Familyparkban!

A Familypark – Ausztria legnagyobb szabadidőparkja – már évek óta a magyar családok kedvelt úti célja. A Soprontól mindössze 30 percnyi autózásra található különleges szabadidőpark egyedülálló élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Október végén és november elején néhány napon át az izgalmas programoké lesz a főszerep a Familyparkban. Kihagyhatatlan program az egész család számára!

2017. október 28-tól november 1-ig immár negyedik alkalommal rendezik meg a Familyparkban a halloweent. Évente mintegy 20 000 látogató kíváncsi a Fertő tó közelében tartott rendezvénysorozatra, amely egyedülálló légkörrel és szórakoztató programok széles választékával várja a különleges kikapcsolódásra vágyókat.

A 145 000 négyzetméteres szabadidőpark telis-tele lesz különleges dekorációval: több mint 300 LED-lámpa, valamint ködgépek egész sora gondoskodik majd a kellően a hangulatról.

A vendégek természetesen használhatják a szabadidőpark mozgó attrakcióit is. Egészen különleges élmény, amikor holdfénynél száguldhatunk a mélybe a hullámvasúton vagy kanyaroghatunk a Traktorvasúton. Túlzott félelemre azonban semmi ok, a dekoráció kialakításánál gondoltunk a gyermekekre is, így a park kisebbekkel is látogatható. A hangulathoz illő, gyermekbarát jelmezbe öltözött vendégeket természetesen sok szeretettel várják.

Gyermekshow és felvonulás

A szombattól keddig tartó halloween idején először kínálunk napi két alkalommal önálló gyermekshowt, amelynél az legkisebbek rejtelmes utazásra indulhatnak Filippóval, a park kabalafigurájával. A showműsort követően a gyermekek elkísérhetik a csodalényeket a parkban tett felvonulásra.

A közkedvelt esti showműsorra idén is sor kerül. Fellépőként többek között olyan nemzetközi sztárartistákat sikerült megnyerni, mint a „Troupe Gerlings”, akik a híres Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál díjazottjai közé tartoznak.

Igazi különlegességek várhatóak a gasztronómiai kínálat terén is. Különösen nagy népszerűségnek örvend a vendégek körében például a sütőtökből készült leves, vagy a fűszeres puncs is. Itt igazi finomságokkal csillapíthatják étvágyát a család apraja-nagyja.

A Familypark egész évben várja a kikapcsolódásra vágyó családokat, az őszi időszakban azonban igazán különleges és egyedülálló élményeket kínál. A szülők és gyermekeik együtt merülhetnek el az izgalmas világban és élhetnek át közösen feledhetetlen kalandokat.

Nyitva tartási idő 017.10.28.–11.01. időszakban: 

  • 2017.10.28. és 10.31.: 11.00–22.00 óráig, a pénztár 19 órakor bezár
  • 2017.10.29., 10.30. és 11.01.: 11.00–20.00 óráig, a pénztár 18 órakor bezár

A belépőjegy ára: 3–99 éves korig 23 euró 

Familypark – Ausztria
Märchenparkweg 1
7062 St. Margarethen

A Familypark magyar nyelvű honlapja itt érhető el.

 

MEGOSZTÁS