Egy nap a szépségért DRHAZI-val

Ha te is szeretnéd megtudni, hogyan működik az arcbőröd és az arcod, megismernéd a holisztikus medikozmetikát, akkor egy szuper, igazán nőknek szóló programot ajánlunk most.

A Happy Family is betekintést kaphatott a dr Házi Edina által életre hívott DRHAZI Beauty Napon többek között abba, hogy valójában hogyan működik a bőrünk, az arcunk védelme és ápolása miért is fontos és miként tehetünk azért, hogy az arcunk fiatalos és élettel teli legyen.

A szépség napon nagyon kellemes társaságban, sok-sok információt kaptunk Edinától, nem pusztán az arcápolásról, hanem arról a szemléletről is, hogy miként tekintsünk magunkra, mint egészre, az egészségünkre. A holisztikus szépségápolás hirdetőjeként hasznos információkkal látott el minket, a táplálkozástól, a stresszkezelésen át sok témát érintettünk. Mindezek célja a test-lélek és szellem harmóniájának kialakítása és fenntartása.

Megtanulhattuk az arctornát, az önmasszázst, amivel igazán sokat tehetünk azért, hogy hosszú távon egészségesen és szépen tartsuk az arcbőrünket.
De, hogy ezen túl miért s jó az arcunkon levő izmok átmozgatása? Mert tulajdonképpen ez a legintenzívebb anti aging terápia az arcunknak, sőt a hajunknak is. Arról nem is beszélve, hogy a stresszoldásban is igen hasznosnak bizonyul.

Sokan küszködnek bőrproblémákkal, ezek kapcsán is számos jó tanácsot hallhattunk, illetve konkrét példákat is láthattunk az előadás során.

Ha szeretnél többet megtudni a DRHAZi termékekről, a holisztikus szépségápolásról vagy szívesen részt vennél egy ilyen Beauty Napon, itt olvashatsz további információkat.

 

MEGOSZTÁS