Egy mosogatógép, ami segít ki,-és bepakolni? Jöhet!

Kinek ne kellene egy ilyen szuper masina? Ami biztos, hogy a ruzsesmas.hu alapító-szerkesztője, Mónika, egy legújabb, a háztartásunkat extrán megkönnyítő újdonsággal rukkolt elő Nektek! Ennek tuti, hogy a család apraja-nagyja egyaránt örül. Tartsatok velünk, minket nem is kellett meggyőzni, egy ilyen itt és most: KELL.

Ha mosogatásról van szó, csupán kevesen törnek ki üdvrivalgásban. Nem jellemző az sem, hogy a család tagja egymást lökdössék el a mosatlan közeléből, a nap hős mosogatója címre pályázva. Valljátok be, hogy Nektek is eszetekbe jutott már, hogy jobb lenne papírtányérból vacsorázni – de attól még nem főzhetnénk papír lábosban. Éppen ezért kimondhatatlanul hálásak lehetünk a mosogatógép feltalálójának, aki – gondoltátok volna? – egy nő, Josephine Cohrane volt és 1886-ban szabadalmaztatta a találmányát! Azóta persze sokat fejlődött a csodás szerkezet, íme a legfrissebb fejlesztés:

Mi csajok a Rúzs és Más-nál, úgy gondoljuk, hogy a villanykörte és az internet mellett a legnagyobb találmány a mosogatógép! Legalábbis amikor az első alkalommal állunk ott a zümmögő gép előtt és konstatáljuk, hogy soha többé nem kell a mosogatószeres vízbe könyékig mártózva koszos edényeket kézzel mosogatnunk – nos, az az érzés felejthetetlen!
Aztán gyorsan megszokjuk és már az edények ki- és berámolását földig hajolva érezzük kissé frusztrálónak… Szerencsére a fejlődés nem áll meg és a leginnovatívabb márkák a gondolatainkban olvasnak!

Az Electrolux ComfortLift mosogatógép – a világon elsőként – segít be- és kipakolni az edényeket. Az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, és egy lift felemeli. Akkor is, amikor tele van edényekkel. A lift le is engedi a piszkos edényekkel megpakolt kosarat, ehhez nekünk csak egy kart kell meghúznunk a kosár fogantyúján. A készüléket az iF Design és a Red Dot, a világ két legjelentősebb termékdesign versenyén is díjazták.

Az európai Michelin-csillagos éttermek közel 50 százaléka az Electrolux professzionális gépeivel dolgozik, ami egyedülálló betekintést biztosít a vállalatnak a világ legigényesebb konyháinak követelményeibe. Ezt a tapasztalatot pedig az Electrolux arra használja, hogy az otthoni sütés-főzéshez használt készülékeit is minél magasabb színvonalra fejlessze. Ennek eredményeként született meg az Electrolux ComfortLift mosogatógép, aminek segítségével még kényelmesebbé válhat a mosogatás.

A ComfortLift mosogatógép alsó kosara felemelhető egészen csípőmagasságig, majd egyszerűen vissza lehet csúsztatni eredeti pozíciójába, így a pakolás során nem szükséges hajolgatni. Az alsó kosarat egy lift emeli fel – akkor is, ha meg van pakolva piszkos edényekkel –, majd le is engedi. Soha nem volt még ennyire kényelmes a mosogatás.

Az új, beépíthető modell természetesen rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amiket egy prémium kategóriás mosogatógéptől elvárunk. Extra nagy a pakolótere, alacsony a fogyasztása (A+++ energiaosztályú), és olyan kényelmi funkciókat találunk benne, mint a törékeny poharakat a helyükön rögzítő és megtartó gumikarok és gumitüskék a felső kosárban. Egy extra vízkar pedig arról gondoskodik, hogy a gép nehezen elérhető sarkaiba is eljusson a víz, és tökéletesen tiszták legyenek még az erősebben szennyezett edények is.

Az Electrolux ComfortLift mosogatógépét a világ két legrangosabb nemzetközi termékdesign versenyén is díjazták. Először az iF Design nemzetközi zsűrije ismerte el arany iF Design díjjal az innovatív megoldást, majd a RedDot: Best of the Best díjat is megítélték a termékcsaládnak. Az iF Design versenyen több mint 5000 beadvány közül választották ki, és a 75 nyertes termék egyikeként nyerte el a neves díjat, míg a Red Dot versenyen 54 országból érkezett termékek közül lett a ComfortLift mosogatógép a befutó.

Az Electrolux ComfortLift mosogatógép (ESL7740RO) elérhető a műszaki szakkereskedésekben.

 

Szerzőnk: Fodor-Kassai Mónika, a ruzsesmas.hu alapító-szerkesztője

 

MEGOSZTÁS