Egy márka, amelyet a szeretet hívott létre

A Revitalash megérkezett Magyarországra! Az orvos által alapított amerikai márka díjnyertes szempilla-, szemöldök- és hajszépítő kozmetikumaival piacvezető a maga területén. Készítményeik küldetése természet adta ékességeink – szempillánk, szemöldökünk és hajunk – szépségének és egészségének magasabb szintre emelése.

2006-ban, egyetlen termékkel, a szempilla szérummal kezdődött a Revitalash története, melyet az alapító, Dr. Brinkenhoff felesége, Gayle iránti szerelme és gondoskodása ihletett. Ennek a kivételes terméknek a kifejlesztésével segítette a férj feleségét a mellrák elleni hősies küzdelmében. Szerették volna másokkal is megosztani a gyönyörűen megnőtt szempillái fölött érzett örömét. Azóta a Revitalash egész sor megoldás orientált készítménnyel bővült, amelyek felélesztik a természetes szépséget és növelik a nők önbizalmát, miközben folyamatosan támogatják a mellrákkutatás ügyét.

„Ezeket a termékeket a lélek, test és szellem revitalizálására alkottuk meg, innen eredeztethető márkanevünk, a Revitalash.” – Gayle Brinkenhoff

„Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy csekély lehetőségeimhez mérten képes voltam segíteni Gayle-nek a nehéz időkben. Látni őt, ahogyan a gyönyörű szempilláiért lelkesedik, a legnagyobb ajándék volt számomra. „ – Dr. Michael Brinkenhoff

REVITALASH® ADVANCED EYELASH CONDITIONER & SERUM – FEDEZD FEL TERMÉSZETES SZEMPILLÁID SZÉPSÉGÉT!

A maga nemében egyedülállóan hatékony szemészek által kifejlesztett szempilla kondicionáló, mely látványosan javítja a szempillák megjelenését, egészségét, rugalmasságát és erejét és védelmet nyújt a töredezésük ellen.

HOGYAN HAT

Ez a díjnyertes szempilla szérum szabadalmaztatott összetétellel és élenjáró technológiával gondoskodik a gyönyörű és hosszú pillákról. Peptidek, lipidek, biotin, zöld tea kivonat és magas Panthenol tartalom kondicionálja és erősíti a szálakat, miközben védelmet nyújt a környezeti károsodás és a szempillaformázók okozta töredezés ellen.

MIT KELL TUDNI RÓLA:

Szemészek és bőrgyógyászok által vizsgált összetétel
Hipoallergén, nem okoz irritációt
Vegán összetételű és állatkísérletektől mentes
Olajmentes, épített szempillán is használható
Nem tartalmaz parabéneket, ftalánt, BHT-t, glutént

DÍJAK:

Dermascope Aesthetician Choice-Favorite Eyelash Conditioner Award (2x Winner)
Beauty Launchpad Reader’s Choice Award (4x Winner)
EyeVote Reader’s Choice Award Winner
American Spa Favorite Eyelash Conditioner Award Winner
DaySpa Best Lash Serum/Conditioner

TESZTEREDMÉNYEK

6 hetes, 63 tesztalany részvételével lezajlott független kutatás eredménye:
a résztvevők 98%-a számolt be a szempillái jobb megjelenéséről/látványosabb szempillákról
a résztvevők 98%-a számolt be egészségesebb szempillákról
a résztvevők 98%-a számolt be erősebb szempillákról

ÍGY HASZNÁLJUK

1. lépés

Távolítsuk el alaposan a sminket és a szennyeződéseket. Fontos tudni, hogy az olaj alapú tartós smink lemosók réteget képeznek a pillákon, amely megakadályozza a szérum felszívódását, ezért fontos a sminklemosó alapos lemosása is.

2. lépés

Vigyünk fel egy vékony réteg RevitaLash szérumot a szempillánk tövéhez, a szempillavonal fölé. Várjunk a teljes száradásig, mielőtt sminkelnénk.

Alkalmazzuk minden nap a legjobb eredmény érdekében.

Ára: RevitaLash® Advanced 3.5m 32,990 Ft, 2.0ml 23,990 Ft, 1.0ml 14,990 Ft

REVITALASH REVITABROW® ADVANCED SZEMÖLDÖKSZÉRUM

Orvosok által kifejlesztett szemöldök kondicionáló, mely ellensúlyozza az öregedés látható jeleit, helyreállítja a kémiai és környezeti hatások okozta sérüléseket, a szemöldököt gyönyörűvé és egészségessé teszi. Ez a díjnyertes és piacvezető szérum szabadalmaztatott, tudományosan kifejlesztett technológiának köszönhetően erősíti, rugalmassá és fényessé teszi a szemöldök szálait és megvédi őket a károsodástól. A végeredmény erős, dús szemöldök.

Ára: RevitaBrow® Advanced 3.0ml 25,990 Ft, 1.5ml 14,990 Ft

REVITALASH HI-DEF BROW GEL PRECÍZ SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ GÉL

Többfunkciós, uniszex, szemöldökfixáló zselé, ami formáz, rögzít és kiemeli a szemöldököt az azonnali és hosszantartó hatásért. A színezett gélformula rögzíti és formázza, ezáltal kiemeli a szemöldököt, így a végeredmény természetesen hangsúlyos lesz. Az új precíziós kefe segít a tökéletes forma elérésében, miközben alkalmazkodik a szemöldök formájához.

Ára: Hi-Def Tinted Brow Gel – Soft Brown/Dark Brown 8,990 Ft

REVITALASH DOUBLE ENDED VOLUME SET DÚSÍTÓ PRIMER ÉS SZEMPILLASPIRÁL

Díjnyertes RevitaLash® Cosmetics dúsító primer és szempillaspirál duó, mely kényelmes, 2 az 1-ben megoldást biztosít a szempillák előkészítésére és dús, gazdagon pigmentált, mesés pillák eléréséhez. A dupla feladatot ellátó, kétvégű termék színintenzitást fokozó, ápoló összetevőinek köszönhetően lehetővé teszi az építhető felvitelt, hosszú és vastag szempillákat eredményez, így a természetes pillasor dúsabbnak hat.

Ára: Double-Ended Volume Set (Primer/Mascara) 8,990 Ft

AQUABLUR HIDRATÁLÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL ÉS PRIMER

Kímélő és hatékony gél, melyet akár smink alá is használhatunk. Hidratálja, védi és kisimítja a szem körüli területet, miközben a szemöldök és szempilla egészséges növekedését is támogatja. Olajmentes, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag formula. A többfunkciós, könnyű, zselé állagú hidratáló csökkenti a bőrhibákat, erőssé és rugalmassá teszi a szempillát, szemöldököt. Nagy hatékonyságú összetevőket tartalmaz, hidratál, véd a káros környezeti hatásoktól, erősíti a szempillát, szemöldököt. Tökéletes alapot biztosít a sminknek.

Ára: Aquablur 16,990 Ft/15 ml