DRHAZI UV10++, a legjobb fiatalító barnító olaj

Legyen természetesen erős védelme a bőrödnek! Legyél csokibarna egészségesen!

A bőrünk erős fényvédelmét érdemes felépíteni. A bőr nagyon intelligens szervünk, kiválóan alkalmazkodik az évszakokhoz és a környezeti hatásokhoz. Természetes fényvédelmét az általa termelt “fotoprotektív” barna festékanyag a melanin biztosítja. Egy teljesen egészséges, egészségesen környezetben élő ember egészséges bőre csupán barna melanint (eumelanin) termel. Ettől leszünk szép és egyenletesen barnák és erős fényvédelme is lesz a bőrünknek.

Ha eltolódik bőrünk egyensúlya (pl. méreganyagok, szöveti sérülés miatt), vagy túl erős az expozíció, akkor bőrünk sárga és vörös pigmenteket is elkezd a  termelni (pheomelanin), melyek “fotoagresszív-ak”, vagyis a napfény hatására rákkeltővé válhatnak. Ezt kell megelőzzük!

 Miért jó, ha kerüljük az UV A sugárzást használó szoláriumot?

 • az UV-A sugarak mélyebben bejutnak a bőrbe és roncsolhatják az irha elasztikus rostjait, öregedést, napallergiát, rendellenes pigmentációt, de akár rákot is okozhatnak
 • az UV-B sugarak a bőr felületét érintik, inkább a barnulásért és a leégésért felelősek – ezt érdemes használjuk!
 • az UV-C tartomány a Föld körüli ózonrétegben elnyelődik, és az ózon visszaalakul a szokásos kétatomos oxigén molekulává
 • A hightech kozmetikumokkal a legjobb fényvédelmet több megközelítéssel érjük el:
 • Növeljük a természetes védelmét a bőrünknek – segítjük az egészséges barna melanin egyenletes termelődésé
 • Sejtszintű védelmet biztosító hatóanyagokkat turbózzuk a hatást.
 • Modern, transzparens fizikai fényvédelmet biztosító hatóanyagokat használunk.

Mindezt tudja a DRHAZI 10++ Napolaj?

100%-ban természetes, hightech, arcra és testre is használható. Növényi olaj és kivonat komponensei sejtszintű UV védelmet biztosítanak és a mikronizált cink-oxid fizikai fényvédelmet nyújt. Véd az UVA és UVB sugaraktól.

Kiválóan alkalmas, hogy egyenletes és szép barna bőrt szerezzünk. Leginkább a reggeli és késő délutáni napfürdőzésre javasoljuk. Ha már megalapoztuk a szép, egyenletes színt, akkor rövid időre max 20 percre napközben is használhatjuk.

Természetes antioxidánsaival is védi a bőrt, – ilyen a jerikói rózsa, a vörösalga, a növényi E-vitamin, C-viatmin és Totarol. Magas karotintartalma – anatto és répa kivonat – segít gyönyörű bronzbarna bőrt varázsolni. A legmodernebb bio transzparens fényvédőt tartalmazza, így a felkenést követően nem hagy fehér foltokat, mint a fizikai fényvédők általában. A bőrön könnyen eloszlik és gazdaságosan adagolható.

Mit jelent az SPF 10++?

 1. A fotokárosító UVB sugárzás kb 94% -át kivé
 2. A ++ utal arra, hogy a kozmetikum 100% természetes, sejtszinten ható fényvédőket, növényi DNS védő szuper antioxidánsokat tartalmaz.

MIÉRT ÉDEMES SEJTSZINTŰ FÉNYVÉDŐKET IS ALKALMAZI?

Ha a DNS károsodás kivédése, a bőr fiatalítása is cél, akkor a formulának teljességében tökéletesnek kell lennie.

Egyes esszenciális olajok kivédik az UV sugarak DNS-károsító hatását – ilyen a makadámdió olaj SPF6, jojoba olaj SPF4, kendermagolaj SPF6, sheavaj SPF6. Használjuk alapnak!

Az antioxidáns növényi hatóanyagok is segítik a sejtek védelmét, mert semlegesítik az UV sugarak hatására bőrünkben keletkező szabadgyököket – ilyen az hightech stabil E-vitamin, a Totarol, a stabil C-vitamin, a Ferulasav, a jerikói rózsa és a fehér tea kivonata. Egy kozmetikum sejtszintű fényvédővel megnövelt hatását a faktorszám utáni „+” jelzi, a második  „+”-t, a DNS szinten védő szuper antioxidánsok kapják.

Tudtad, hogy a kémiai fényvédők károsak lehetnek az egészségre, mert a nap hatására rákkeltő anyagokká válnak? Kerüljük őket!

Használd a legjobbat!

A legmodernebb biotechnológiai fejlesztéseknek köszönhető az a fényvédő komplex, melyben a titán-dioxid és cink-oxid mikrorészecskéken (de nem nano) egy speciális diszpergációs technikával bevonatot képeznek. Nem hagy fehér bevonatot a bőrön és az emberi szervezetre is teljesen biztonságos, sőt a bio minősítések is elfogadják.

ALAP PROFIL:

 • Bio Kókuszvaj – antiszeptikus, bőrápoló és természetes fényvédő SPF 4
 • Bio Szezámolaj – hatékony antioxidáns és természetes fényvédő SPF 4
 • Bio Homoktövis magolaj – bőrregeneráló, antioxidáns és fényvédő SPF 10
 • Bio Sheavaj – kiváló bőrregeneráló és fényvédő SPF 6
 • Bio Kakaóvaj – bőrvédő, puhító és fényvédő SPF 8,
 • Bio Méhviasz – vízálló filmbevonatot képez, mely az ásványi olajokkal ellentétben nem gátolja a bőrlégzést, mégis kiválóan táplálja a bőrt és vízállóvá teszi a fényvédőnket

BIOAKTÍV ANYAGOK: Kókuszvaj – Szezámolaj  – Makadámdió olaj – Jerikói rózsa kivonat  (Glycoin) – Anatto kivonat (karotinoidok)– Répa kivonat (karotinoidok) – Körömvirág kivonat (bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő) – Bengáli bársonybab kivonat – Homoktövis mag kivonat – Vörös alga kivonat  (UV védő) – Sheavaj – Kakaóvaj – Mikronizált bio bevont cink-oxid (ZinClear) – Bio Méhviasz – Homoktövis magolaj – Vanília kivonat –  Totarol  –  Stabil E-vitamin – Stabil C-vitamin

Illóolaj: nincs benne. Kerüld az illatosított fényvédőket, mert a legtöbb kellemetlen barna foltot nekik köszönhetjük!

Illat: naturális kókusz, vanília illat

Kiszerelés: 100 ml airless adagolóban a natúr-bio kozmetikumoknak megfelelően

Alkalmazás: Vékony rétegben kenjük be a bőrt szükség esetén. Figyelem!  Előzetesen naphoz szoktatott bőrre javasolt. Érzékeny bőrűeknél a magasabb faktorszámú fényvédők javasoltak.

NATÚR – BŐRAZONOS – HIGHTECH

Promóció