DRHAZI ott lesz az első Beauty Kiállításon a Hungexpon

2018. október 26-án megnyitja kapuit a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpón!. A kiállításon színvonalas szakmai előadások, izgalmas versenyek várnak ránk és látványos bemutatók keretében ismerhetjük meg a legfrissebb trendeket.

A DRHAZI kutató-fejlesztő cégként természetes hatóanyagkozmetikumokat készít. A sejtszinten ható professzionális medikozmetikumok előállítási irányelvei között a 100% természetes összetétel, a készítmények bőrazonos felépítése és a hightech hatóanyagok magas dózisú alkalmazása szerepel.

Itt vagyunk a DRHAZI Mammut üzletházban található szalonjában, és a különleges kozmetikumokról, a bőrápolásról beszélgetünk DR Házi Edinával, a cég kutatójával és termékfejlesztőjével.

  • Szerinted melyek a legfontosabb tulajdonságai egy igazán jó kozmetikumnak? Mi alapján érdemes választaniuk a vásárlóknak?

Ha bőrápolásra szánjuk, akkor elegendő, hogy tiszta és vegyszermenetes legyen. Ha viszont az arcfiatalítás a cél, akkor egyértelmű, hogy az előzőek mellett nagyfokú hatékonyságot, bőrmegújítást várunk.

  • Milyen DRHAZI újdonságokat láthatnak a látogatók a Beauty & Style Kiállításon a standotokon a Hungexpon?

A legújabb luxus kozmetikumcsaládunk itt debütál –  a DRHAZI Perfect Beauty, melynek különlegessége, hogy a bőrazonos összetétel és a sejtszintű bőrmegújítást nyújtó nanopeptid terápia mellett komplex kristályterápiát alkalmazva fiatalítja az arcbőrt. Arany, platina, irídium, ezüst, réz és szilícium atomok, melyek a vízzel speciális kristályszerkezetet alkotnak és DNS szinten inspirálják a bőr megújítását, fiatalítását.

Lesz DRHAZI Bio arcplasztika bemutató, hogy megismertessük ezt az új manuális arcfiatalítási módszert, mellyel a invazív sebészeti beavatkozások is kiválthatóak.

  • Úgy tudom előadni is fogsz pénteken és szombaton is a nagyszínpadon. Mik lesznek a témáid?

2 előadással is készülök. Beszámolok az újszerű és innovatív felfedezéseinkről a sérült, beteg arcbőrök normalizálása terén és másik téma pedig a természetes, holisztikus arcfiatalítás lesz. Mindkét nap, mindkét előadás hallható lesz.

  • Milyen akciókkal készültök, hogy kedveskedjetek a látogatóknak?

A Kiállítás tiszteletére speciális ajánlatokat dolgoztunk ki.

  1. A két hétre elegendő Perfect Beauty tesztcsomag 50% kedvezménnyel vásárolható meg. Így vendégeink a saját bőrükön tesztelhetik a csodás hatóanyagokat. 14750 Ft helyett 7375 Ft-ért.
  2. A Perfect Beauty kezelési sor 30% kedvezménnyel ismerhető meg 116950 Ft helyett 81865 Ft.
  3. Kristályterápiás testápoló csomag 50% kedvezménnyel 35 800 Ft helyett 17900 Ft-ért.

DRHAZI Kristály nyak és dekoltázs ápoló + DRHAZI Kristály testápoló tej

  1. A 43160 Ft értékű AB kezelési sorhoz plusz ajándékokkal kedveskedünk, az arcápolást egy teljes kristályterápiás testápoló csomaggal egészítjük ki 35 800 Ft értékben.

A kiállításon lesz lehetőség kipróbálni és megismerni a DRHAZI hightech kozmetikumokat és a DRHAZI holisztikus szemléletű bőrkezelési módszereit.

Találkozzunk a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon október 26-28. között, a Hungexpón, a G pavilon DRHAZI standján! Mi is ott leszünk!

 

Promóció