DrHazi-arcfiatalítás Bio Arcplasztikával

Aki a természetes kezeléseket, terápiákat favorizálja, igénye van jó minőségű, értékes és hatékony élő kozmetikumokra, illetve akinek igénye, hogy a lehető legjobb kozmetikumokat használja, szüksége van olyan kezelésekre, melyek kiegészítik és megoldást adnak olyan problémákra, melyekre a kozmetikumok nem képesek. Ezt adja a kozmetikai manuálterápia.

A fogászatban természetes, hogy egy fogsor akár 2 – 3 millió forintba is kerülhet, hogy egy fogimplantátum is több százezer forint. Az arckezeléseknél ma még nem elfogadott, hogy egy bőrmegújítás akár féléves, éves kúra, és akár félmillió forint ráfordítást is jelenthet. Az új bőr építéséhez, az izomrendszer regenerálásához és a belső okok megszüntetéséhez idő, értékes hatóanyagok és nagy szakértelem szükséges, de végül az arc, arcbőr egészsége normalizálható.

Ne csak szép legyen, éljen is az arc!

Az arcfiatalítás esetében a holisztikus módszerek hátránya, hogy több időt és odafigyelést igényel tőlünk, mint a gyors tüneti megoldások. Ebben az esetben nem igaz, hogy többe kerülne, mint a plasztikai beavatkozások, vagy a HIFU, a feltöltések, vagy a botox, viszont komoly életmód változtatást igényel tőlünk. Egy új napi szépségápolási rutint sajátítunk el, és miután normalizáljuk a bőrt és az arcot, akkor vagy otthoni önkezeléssel, vagy segítő terapeuták általi szalonkezeléssel szükséges fenntartanunk az elért eredményt. Mégis nem véletlenül választják sokan, mert a holisztikus arcfiatalítás eredménye végül nagy boldogságot ad. Nő az önbizalmunk, mert a saját kezünkben tarthatjuk a szépségünket, de felelősséget is ad, mert látjuk, hogy az életmódbeli hibáink erősen tükröződnek az arcunkon, és persze nagy örömöt is ad, mert tudjuk, hogyan tarthatjuk arcunkat a legjobb formájában.

Tapasztalat, hogy a legtöbb nő nem csak fiatalabbnak szeretne tűnni, valójában azt szeretné, hogy ragyogóan egészséges és belülről sugárzó arca legyen.

”A nem műtéti arckezelésekben a legjobb az, hogy úgy támogatjuk az arc regenerációját, hogy fenn tudjuk tartani az arc egyéniségét és természetességét, ahelyett, hogy mindezt elveszítenénk egy drasztikus beavatkozással.”

Szükséges elfogadjuk, hogy az idővel minden ember öregszik, de mégis el lehet érni, hogy a korral a kisugárzásunk is egyre erőteljesebbé váljon. Olyan módszerekkel stimuláljuk az izomrendszert, a bőrt, hogy regenerálódjon és feltöltődjön úgy, hogy tartós és természetes eredményt érjünk el. Így ma már sebészeti beavatkozás nélkül – és így a kapcsolódó kockázatok, szövődmények és mellékhatások nélkül – meg lehet erősíteni és újítani az arcot. A holisztikus megközelítés, az élő kozmetikumok és a manuálterápiás kezelések abban segítenek, hogy mindannyian szépen öregedjünk. Ennek lényege, hogy hangsúlyozzuk a karizmát, vagyis a természetes életkort a fiatalító kezelésekkel egyensúlyban tartjuk, így az eredmény vonzó és tetszetős marad.

Holisztikus szemlélettel, az okokat megszüntetve és a gyengeségeket erősítve szépíthetjük az arcot, fiatalíthatjuk és frissíthetjük a megjelenést. A különböző technikák és hatóanyagok kombinációjával tartós és hatékony eredmény érhető el. Az eredmény a természetes szépség, az egyéni kisugárzás megváltoztatása nélkül.

DRHAZI Anti age luxus arcmegújító kúra

Az arcbőr, a kötőszövet és mimikai izomrendszer teljes regenerálása egymásra épülő komplex kezeléssorozattal. A bőrdiagnózist követően egyénre szabottan határozzuk meg az arc és a bőrállapotnak megfelelő kúrát, bevetve a rendelkézésre álló modern jótékony kezeléseket és az egyedülálló DRHAZI bio arcplasztikát. Miből áll ez a komplex természetes arcfiatalító  kezelés?

• pórustisztító bioaktív nanopeptides bőrmegújítás
• intenzív korionkristályios mikrodermabrázió,
• intenzív komplex szérumos tű nélküli elektroporációs mezoterápia
• professzionális manuálterápia – arc, nyak Bio arcplasztika
• Izomemelő manuális Facelift kezelés
• feltöltő, hidratáló hyaluron maszk
• thermo / krioterápia

120 perc 44 900 Ft

https://webshop.drhazi.hu/drhazi-borszepites/drhazi-szalonkezelesek/drhazi-luxus-fiatalito-bormegujito-kezeles

Kúrák

– 6 alkalom 120 perc 237 500 Ft (39 500 Ft/alkalom)
– 8 alkalom 120 perc 264 500 Ft (33 200 Ft/alkalom)
– 6 alkalom 150 perc 259 100 Ft (43 200 Ft/alkalom)
– 8 alkalom 150 perc 316 700 Ft (39 500 Ft/alkalom)

A Karácsonyi Kúrákhoz DRHAZI Beauty Nap belépőjegyet ajándékozunk 29 600 Ft értékben.

A Beauty Napon megtanulhatod a mindennapi mély izomkezelést, ami nélkülözhetetlen, hogy az arc egészségét és szépségét hosszútávon fenntartsuk.

https://webshop.drhazi.hu/drhazi-borszepites/drhazi-szalonkezelesek/drhazi-luxus-szepito-arcmegujito-kura–8-x-120