Csúszdaverseny! Az év legjobb programja a burgenlandi Sonnenthermében

Ki a leggyorsabb Ausztria leghosszabb fedett vízicsúszdáján, a Twisteren (202 m)? 2018. július 14-én, szombaton megmutathatod a14. CITROËN SPEED CONTEST-en az ausztriai Sonnenthermében.

Kalandra fel! Az idei nyár szenzációja minden vízi „bolhának”, 3-14 éves korig , a Sonnentherme élményfürdőn!

Ismét itt a nagy csúszdaverseny. A Sonnentherme keresi a leggyorsabban csúszó gyereket és családokat. A „Twister” óriáscsúszdán a versenyzők a „Nemzetközi bajnok Ausztria leghosszabb beltéri csúszdáján” címért küzdhetnek. A jó hangulatról további vidám programok, játékok és szórakozás gondoskodnak. A nyerteseket a bajnoki cím mellett értékes nyeremények is várják.

A legkisebbek számára lehetőség van anyuval vagy apuval csúszni. Ők elnyerhetik a „leggyorsabb család” díját.

A rendezvény fő támogatója a CITROËN Wiesenthal és a KRONEHIT Rádió.

Részvételi feltételek:

A versenyben minden 3-14 éves gyermek részt vehet. A korcsoportok besorolása a következőképp történik:

Gyerek korcsoportok: minden fiú és lány, 2004-es vagy későbbi születésűek, Kids 1: 2010-es vagy későbbi születésűek, Kids 2: 2007-2009-es születésűek, Kids 3: 2004-2006-os születésűek

Családok: 2012-es vagy későbbi születésű gyerekek szüleikkel- apukával vagy anyukával. .

A verseny menete: Minden csoport résztvevője egyszer csúszhat a Twister csúszdán. Az időmérő méri a résztvevők csúszási idejét. A csoportokon belüli legjobb eredményt elért 8 versenyző jut a döntőbe. A döntőben is minden résztvevő egy alkalommal csúszhat.

Figyelem: Az a résztvevő, aki a felhívást követő 1 percben nem jelenik meg a startnál, nem vehet részt a versenyen. Amennyiben egy csoportban kevesebb mint 10 jelentkező vesz részt, úgy ez a csoport a következő csoporttal összevonható. Az egyes csoportokban max. 60 versenyző vehet részt.

Jelentkezés: office@sonnentherme.at e-mail címen 2018. július 12. 12:00 óráig, vagy a helyszínen a KRONEHIT Rádió színpadán a sátorban legkésőbb 5 perccel a start előtt.

Nevezési díj: nincs

Díjak: minden versenyző startajándékot és egy személyes oklevelet kap kézhez. Minden korcsoport első 3 helyezettje kupát és értékes tárgynyereményeket kap.

Az 1. helyezett pedig egy évig viseli a bajnoki címet: „Nemzetközi bajnok Ausztria leghosszabb beltéri csúszdáján”.

A részletes programokat itt találjátok meg

 

Promóció