Családi nyaralás – élmények és programok kicsiknek és nagyoknak

Amikor a nyaralásra gondolunk, nekünk szülőknek sokszor jutnak eszünkbe gyermekkorunk nyarai vidéken a nagymamánál vagy a rokonoknál. Amikor mezítláb szaladgáltunk reggeltől estig a fűben, fára másztunk és a ház körül élő állatokkal foglalatoskodtunk. A mának éltünk és egy percig sem aggódtunk semmin. Most, szülőként azt szeretnénk, hogy gyermekeink is átélhessék ezt a felhőtlen létet, amikor szinte eggyé válunk a természettel, a madarakkal ébredünk és a naplementét a fűben fekve csodáljuk.

Van egy hely, nem túl messze a fővárostól, ahol ma is hasonló élményekben lehet részünk. Mesés természet, gyönyörű tó, friss levegő, háziállatok – 15 hektárnyi nyugalom – ez a bikácsi Zichy Birtok.

A családbarát, négycsillagos Zichy Park Hotel kültéri medencével, ugrálóvárral, játszótérrel, egész nyáron animációs programokkal, várja a gyerekeket. Igazi vidéki program például az állatok etetése, mely minden nap szakképzett lovász segítségével történik. A további programokról a weboldalon tájékozódhattok.

Nyár a Zichy Birtokon

A felnőttek számára a wellness igazi kikapcsolódást nyújt, ahol beltéri élménymedencét, szaunát, Kneipp taposót és többféle masszázsszolgáltatást kínálnak.

A recepción kerékpárok bérelhetők, melyekkel a család bejárhatja az egész környéket. Természetesen mindez gyalogosan is lehetséges. Hosszabb túra esetén elemózsiát csomagolnak, melyet a szabadban fogyaszthatnak el a vendégek. A lovaskocsizás igazi élmény gyerekeknek és felnőtteknek is.

A birtokon található horgász tavon csónakázni is lehet, és persze kiváló lehetőséget kínál kezdő és profi horgászoknak egyaránt. Emellett a környéken további 5 horgásztó található néhány kilométeren belül, így elmondható, hogy Bikács és környéke igazi horgászparadicsom.

Hiába telt el akár 20-30 év is a gyermekkor felhőtlen időszaka óta, valljuk be, a lelkünk még mindig nagyon fiatal… pont olyan jólesik a fűben heverészni, mint akkor a nagymamánál. Éljük át újra, ha már egyszer van rá lehetőség.

hotel nyári kedvezményes csomagajánlatait ide kattintva találjátok

 

 

MEGOSZTÁS