Családi ÉLMÉNYEK Zalakaroson

Hurrá, itt a nyár és útjára indul a felhőtlen vakáció időszaka! Ilyenkor nincs is jobb, mint nyakunkba venni a családot és felfedezni a legjobb helyeket, ahol tengernyi kaland vár. Pont ilyen hely Zalakaros és a virágos kisvárost körülvevő vidéki millió, ahol bőven akad felfedezni való a nyári hónapokban is.

Hmm….tekergő-kanyargó csúszdák, vízágyú csaták, kötélmászás a víz felett, zuhatagok, mindemellett rengeteg kaland, szórakozás, végeláthatatlan élmény, barátok, tesók és szülők együtt- egyszóval nincs is jobb hely  egy nagy családi bulihoz, mint a Zalakarosi Fürdő. Ne bízd a véletlenre és hozd ki a legtöbbet a szeszélyes nyárból, hisz az ország kedvenc családbarát fürdője teljes kapacitással vár mindenkit.

Csobbanj, csúszdázz, élvezd a napsugarakat, a kalandokkal teli gyermekvilágot

Ha pedig az izgalmakat keresed, az Adrenalin csúszdaparkban kipróbálhatod magad – csak rajtad áll, mennyire vagy merész.

A fürdő óriási területen helyezkedik el, melynek köszönhetően kiválóan elhatárolható a rekreációs, illetve az élményzóna egymástól, így a pihenni vágyók és a vizes kalandokat imádók is remekül szórakozhatnak.

SZÜLŐK FIGYELEM!

Nemcsak a gyerekeket, de a felnőtteket is lehetőségek sokasága várja. Az élményfürdőt kint és bent is élvezhetitek, a szabadban gőzölgő termálvíz pedig igazán különleges hangulatot áraszt. A vízben rejlő ásványi anyagok, a harapnivaló friss levegő mind-mind a tesi és lelki egyensúlyt szolgálják. Hozd ki a legtöbbet a pihenésből- ne hagyjátok ki a wellness élmények csúcsát, a zalakarosi Szaunavilágot és találjátok meg az igazi zalakarosi életérzést.

Egy biztos, itt senki sem fog unatkozni…hamisítatlan WOW élmény vár a Zalakarosi Fürdőn!

Promóció