A családi élmények paradicsoma Bikácson vár Titeket!

Új felfedezettünk, egy igazán különleges gyerekbarát hotel vár Titeket Bikácson. A Zichy Park Hotel tökéletes választás a kis,- és nagyobb gyermekes családok számára is!

Azzal egyetérthetünk, hogy egyre több család szeretne egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból és igazán értékes időt tölteni együtt. Ehhez azonban szükség van egy tökéletes helyszínre, ami távol van a város zajától, nyugodt, harmonikus környezetet biztosít. Fontos, hogy a felnőttek is megfelelően tudjanak pihenni a nyaralás alatt, hogy teljesen feltöltődve térjenek vissza a dolgos hétköznapokba.

A bikácsi hotel pontosan ezt biztosítja Számotokra! Garantáltan élményekben gazdag programokat kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Már a főépületből csodálatos kilátás nyílik a vidékre. A Zichy Park Hotel és környéke kiváló lehetőséget nyújt szabadtéri programokra minden évszakban, hiszen gyönyörű, rendezett park, tiszta vizű tó és játszótér és várja a gyermekeket. A gyerekbarát hotelek feladatai közé tartozik, hogy megfelelő felszereltség legyen a családok számára. A szobák éppen ezért jól felszereltek, kiválóan alkalmasak pihenésre, feltöltődésre, így az otthoni kényelmet élvezhetitek, csodás vidéki környezetben.

Nincs annál jobb program, mint kirándulni egy kiadósat a gyerekekkel, és megmutatni nekik Bikácsot és környékét. A nyugodt, stressz-mentes környezet mindenkire megnyugtatóan hat. Ilyenkor érdemes kikapcsolni a telefonokat, a laptopokat pedig otthon hagyni és átadni magatokat a tökéletes pihenésnek, amiben a wellness-részlegük is nagy segítségre lehet.

S hogy miért is érdemes a gyerekbarát szállodát választanotok?

 • nyugodt, stresszmentes környezet
 • távol a város zajától, mindig jó választás a kikapcsolódáshoz
 • igazi festői környezetben helyezkedik el, az erdők, mezők, a vadregényes tájak, a szabadba csábító park mind a megnyugvás, a tökéletes pihenés helyszínéül szolgálnak
 • már a szálloda kétszintes főépületében is igazi élményeket élhetünk át, hiszen varázslatos kilátás nyílik innen a vidékre
 • a családok minden generációja megtalálja az igényének megfelelő szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek
 • Tágas terek, jól felszerelt, kellemes hangulatú szobák várják a Vendégeket, avagy igazi otthoni kényelem, vidéki, különleges környezetben
 • A hotel folyamatos kedvezményes ajánlatai is igazán családbarát pénztárcához illeszkednek

A 12 hektáros, saját tóval rendelkező szálloda a természet közeli kikapcsolódás számos lehetőségét ajánlja vendégei számára, kis állatparkuk programjaitól kezdve, a környék látnivalóinak megismeréséig. Útra fel, pakolás a bőröndbe, tapasztaljátok meg személyesen is a Tolna megyei hagyományokra épülő gasztronómiát és merüljetek el a csendben és a nyugalomban ízlése szerint.

Jó szívvel ajánljuk Nektek a hotel tavaszi ajánlatait, akár a családi hosszú hétvégéket is?

 

Környékbeli programlehetőségek:

 • Györkönyi pincesor meglátogatása borkóstolással (előzetes bejelentkezés alapján)
 • Nagydorogi Sipkamúzeum megtekintése
 • A környék gazdag állat-, és növényvilágának megismerése gyalogtúrák és kerékpártúrák keretében
 • Paksi Atomenergetikai Múzeum meglátogatása

Nézzetek körül és foglaljatok most, hogy le ne maradjatok egy több mint családi élményekkel teli pihenésről!

További információ és ajánlatkérés itt.

Elérhetőség:

Zichy Park Hotel****

H-7043, Bikács-Kistápé Liget

Recepció: 06 75 676 160

Értékesítés (Hétfőtől Péntekig: 9:00-17:00): +36-70/199 81 01  //  +36-70/647 7097

Email: info@zichypark-hotel.hu

 

Promóció