Családbarát wellness szálloda a Bükk lábánál afrikai tematikával fűszerezve

A Bükk kapujának is nevezett, Egertől pár percre északra található Felsőtárkányban a hamisítatlan erdei környezetben található Afrika egy szeletét ide varázsoló és egy dogon törzsi faluba repítő wellness-élményt biztosító varázslatos hely, a Bambara Hotel **** PREMIUM.

Ha álmaiban az utánozhatatlan Afrika meleg hangulatára vágyik, de a hosszú utazásra nincs lehetősége, a festői szépségű Bükk hegység lábánál nem is kell messzebbre mennie.

Az afrikai miliő egy feledhetetlen wellness-élményre kínál lehetőséget, amely fizikai és szellemi egészségünket egyaránt bőkezűen támogatja. A felnőttek és gyermekeknek egyaránt lehetőségük nyílik a lazításra. Az élmény- és gyerekmedencék mellett igénybe vehető a dogon törzsi falut idéző spa világ, és a hozzá tartozó egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhó, a só-permetes gőzkabin, az uszadék-fából épült szauna és az aromaillattal gazdagított élményzuhany, mind ezt az érzést erősítik.

Mi sem természetesebb, hogy a kezelőkben tradicionális és rituális afrikai masszázsok is várják a vendégeket illetve a tetőtéren helyet foglaló, békés erdei környezetet idéző, gyermekmentes Száhel Wellnessbe vágyódik, ép testben ép lélekkel, az egyedülálló fürdőélményektől felfrissülve térhet haza. Mindezt egy különleges illatokkal, természetes kozmetikumokkal, masszázzsal kényeztető rituáléval teheti teljessé, s így újult energiával várhatja a szintén újjászületés előtt álló természet ébredését.

A családbarát Bambara Spa &Wellness szolgáltatások különlegessége, hogy két külön wellness egység van, így a nyugalomra vágyó vendégek a gyermekektől elzárt Száhel wellness szigeten lazíthatnak, így nem kell aggódnunk, hogy gyermekeink önfeledt szórakozása más vendégeket zavarna. A Bambara Spa multifunkciós beltéri és kültéri élmény- és gyermekmedencékkel várja a fürdőzés iránt érdeklődőket.

A Mango gyerekszoba mesevilágba repíti a csöppségeket, ahol gyermekfelügyeletet is kérhető. Szabadtéren kerti gyerekjátékok, pingpong és tollaslabda színesítik tovább a palettát. Dzusngel játszóházban a kúszni-mászni szerető csöppségek mókázhatnak felhőtlenül. A Mátrix játszószobában a nagyobb gyerekek is megtalálják a kedvükre való szórakozást, ahol csocsóasztal és playstation is várják őket.

Az afrikai ízvilág is megismerhető, a hazai és nemzetközi ételek mellett az afrikai konyha tradicionális ételei is a gasztronómiai kínálat részét képezik.
Az afrikai atmoszféra megteremtésére a szurikáták teszik fel a koronát. Ezek a kedves mongúzfélék igazi mókamesterek, akik az afrikai sivatagok, félsivatagok, füves területek állatvilágának egy csipetjével fűszerezik az idelátogatók élményeit. A négytagú szurikáta család nem csak a gyermekek kedvencei, hanem a felnőtteket is elvarázsolják.

A szálloda erdei területén található Bükki Rejtélyparkban izgalmas kalandokat élhetnek át a gyermekek és felnőttek egyaránt. Megnyugtató természeti környezet ölei körül az egyedülálló növényvilággal rendelkező Majomváros felfedezésre váró erdei területét. A friss levegőjű Rejtélypark Labirintus városában Törpe kenguruk életét követhetjük nyomon, akiket a szálloda minden lakója hamar a szívébe zár.

Az egyedülálló hangulatot olyan kiváló színvonalú szolgáltatásoknak is köszönheti a Varázslatos Bambara Hotel**** PREMIUM, mint a szálloda kabala állataival, Bizsuval, Zserbóval és Hollyval való találkozás.

A környék kiváló kiinduló pontja a nagy családi kirándulásoknak, hiszen a közelben számos túra útvonal érhető el.

Ha igazán egyedi élményekre vágyik, válassza családjával az afrikai hangulatot és az egyedülálló természeti környezetet.

Elérhetőségek:
Honlap: https://bambarahotel.hu
Telefonszám: +36 36 534 500
E-mail cím: info@bambarahotel.hu
Cím: H-3324 FELSŐTÁRKÁNY, BÜKKERDŐ SÉTÁNY 2-4.