Burgenlandi Babanapok a legkisebb vendégeknek

Gondtalan kikapcsolódás kisbabával? Nem álom többé, teszteltük Nektek, és jó szívvel ajánljuk azt a gyerekparadicsomot, ahol garantáltan a gügyögő babák állnak a fókuszban!  A Baby Days programjain belül, 2019. június 7-ig, a határtól mindössze 200 méterre lévő Hotel Sonnenparkban és a hozzá kapcsolódó Sonnentherme fürdőben a kis vendégek, és így a szülők minden vágya teljesülhet!

Sőt: a Baby Days akció ideje alatt a legkisebbek (0-2 éves korig) és anyukájuk hétfőként és péntekenként 20% kedvezménnyel mehetnek az élményfürdőbe pancsolni.

A Sonnenthermében mindig stresszmentesen kapcsolódhatnak ki a szülők is. A  Baby world világában minden adott ehhez! Nemhiába, hiszen itt található a legszélesebb körű kínálat kimondottan babáknak. A kicsi trónörökös biztosan nagyon fogja szeretni, Ti pedig felejthetetlen pillanatokat élhettek át a picurral egy igazán pihentető környezetben.

Ebben a fürdőrészben mindent megtaláltok, amire kisbabátoknak egy jó pancsolás során szüksége lehet.

Amit minden bababelépő tartalmaz: ingyenes babakocsi minden babának (mózes és sportbabakocsik), szoptatósarok, pelenkázók, babatusoló, járókák, babakonyha, alvószoba.

A beltéri medencékről: 29°C-os levegő és 36°C-os melegvízű babamedencék gondoskodnak az apróságok felhőtlen jókedvéről és a szülők pihenéséről, fokozatosan mélyülő baba medencék, sekély vízű gyerek játszó medence, baba-pezsgőfürdő, és babaúszómedence várja őket.

A külső medencékről: a legfőbb attrakció a babastrand 450 m2-es medencével, és puha homokstranddal, árnyékos pihenőkkel.

Az alacsony vízű medencében ringatóznak az elektromos kishajók, amiket a már ülni tudó kisgyerekek segítséggel ki is próbálhatnak. Az elektromos kisvonaton pedig a kicsik szüleikkel együtt utazhatnak.

További ingyenes programok: babaúszó próbaórák, gyerekmegőrzés, Sunny Bunny találkozók, vízalatti merülés, mozi, barkácsprogramok várják már a legkisebbeket is.

A babaúszásról: A Sunny Bunny Úszóiskolában képzett úszóoktatók tanítják az első karcsapásokat, hogy a picik biztonságban élvezhessék a vizet később is.

Ne felejtsétek el azt sem, hogy a Sonnenpark hotelben a babák (0-2 éves korig) ingyen nyaralnak 2019.4.23.-6.7. között (kivéve 2019.05.30.-06.02.)

Kalandra fel, szuper pihenést kívánunk az egész családnak.

További információkat itt találtok még, kattints a linkre: https://www.sonnentherme.at/hu/babak/program/baby-days.html

Forrás és fotók: Sonnentherme-Frankenau Gmbh

MEGOSZTÁS