Bőrmegújítás nyáron is: kipróbáltuk az Oxygeneo kezelést

Nem rajongok különösebben a nyárért. Melegem van, napozni sem szoktam – imádom a fényvédőket – és mindig eljön a pillanat, mikor úgy érzem: a folyamatos hőség már árt a bőrömnek is.

A legtöbb bőrmegújító kezelés nyáron nem végezhető, így külön öröm volt számomra, hogy teljes nyugalommal mehettem kedvenc helyemre a Royal Clinics-be, ahol a klinika újdonságával, a geneO+ kezeléssel kerülhettem újra formába.

A kezelés komplex bőrmegújítást nyújt és három hatásos kezelési módszert ötvöz egyben:

fizikai hámlasztást, a sejtek oxigenizálását és a bőr aktuális állapotának megfelelő hatóanyagok bejuttatását.

Az első lépés a hámlasztás: egy különleges, a bőrön aktiválódó csiszoló hatású kapszulával finoman hámlasztják a bőrt, miközben feltöltik oxigénnel és a bőrproblémának és állapotának megfelelő hatóanyagot is bejuttatják a bőrbe. Ezután jöhet a rádiófrekvencia és eredményeképpen az azonnali feszesedés. Mivel a kezelést kúraszerűen érdemes végezni, a rádiófrekvencia hatására a kollagénrostok termelődése fokozódik, így a bőr feszessége tartóssá válik. A harmadik technológia az ultrahang, amivel további, személyre szabott hatóanyagos szérumot juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe, mindezt tűszúrások vagy felszíni sérülések nélkül, csak természetes folyamattal történik az oxigenizálás.

Fontos, – ahogy szerintem minden kezelésnél – hogy csak képzett szakemberek végezhetik, és a kezelést egy alapos, minden részletre kiterjedő konzultáció előzi meg, hogy kizárják azokat a tüneteket, amikor nem javasolt a kezelést elvégezni.

 

Egy alkalom 1-1,5 óra pihenés, ami után felfrissülve távozhatunk: a bőr látványosan feszesebb és teltebb lesz. Kúraszerű alkalmazása javasolt, ami 6 alkalom, kéthetente megismételve, de egy évben akár többször is- de kétszer mindenképpen érdemes.

Az Oxygeneo megelőzéshez is tökéletes: kollagént indukál, gyönyörűen megújítja a bőrfelszínt.

Én pedig megújult bőrrel számolom vissza a napokat a nyárból!

Szerzőnk: Brunner Ágnes, szépségrovat-szerkesztő

Fotók: Royal Clinics, valamint freepik.com