Bőrmegújítás felsőfokon: bemutatjuk a Royal Clinics novemberi akcióit!

A bőrápolás fontosságáról már sokszor beszéltünk és ajánlottunk is hozzá kezeléseket, bőrápoló termékeket is. De ne feledkezzünk meg az alapokról sem: a hatóanyagok sokkal jobban hasznosulnak és jutnak be, ha bőrünket időről időre megújítjuk. Kedvenc klinikánknak, a Royal Clinicsnek persze erre is van megoldása – rögtön kettő is –, amit ebben a hónapban kedvezményesen lehet kipróbálni. Így tettünk mi is!

Frakcionált CO2 lézer kezelés a bőr megújulásáért

Hatása: elsőre talán idegenül hangzik, de mára már a lézeres kezelések teljesen rutineljárásnak számítanak a szépészeti beavatkozások között. A frakcionált CO2 lézer igen hatásos a bőrfiatalításban, a bőrfelületmegújításában, csökkenti és néhány esetben  teljesen megszünteti a finomráncokat, a mélyebb ráncokat javítja, korrigálja a nap által okozott károkat, az öregkori pigmentációt, az aknés hegeket és a hiperpigmentációt, és testkezelés esetén a striákat is.

Hogyan működik?

A kezelés teljesen biztonságos! Az eljárás során a lézerfényt célzottan a bőr kezelendő területeire irányítják (olyan, mintha bőrödre egy apró négyzethálót fektetnének, és kizárólag a vonalak metszéspontján lézereznék a bőrödet), így a bőr többi része érintetlen marad: ezek a részek segítik a gyorsabb gyógyulást, ami rövidebb ideig tart majd, mint a korábbi, teljes felületet érintő kezeléseknél. A célzott apró lézersugarak mikroszkopikus oszlopok módjára jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe, az így képződőhő erőteljes regenerálódást, a bőrt feszesen tartó kollagénrostok termelődését váltja ki. Az eredmény? A bőr belülről fiatalodik, és a speciális beállításoknak köszönhetően gyorsabban gyógyul, eredménye természetes, fokozatosan alakul ki és hosszan tartó.

Professzionális peelingek

Hatása: A kémiai peelingek segítenek eltávolítani a károsodott bőrsejteket – erősségüktől függően különböző mélységig –, hatásukra javul a bőr textúrája, egészségessé, ragyogóvá és frissé válik a bőr. A kezeléssel a bőrsejtek újratermelődését gyorsítják fel, hatására szervezetünk több kollagént termel. Kúraszerű alkalmazása esetén a bőr tartószerkezete megerősödik, a bőr megújulásával a ráncok és pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek.

Hogyan működik?

Válassz személyre szabott kezelést! A designerpeelingek egyediek, és minden tekintetben illeszkednek a bőrödhöz és a kezelni kívánt problémához. A peeling alapja az exkluzív bioaloe vera gél, ehhez került hozzá a többféle komplex, melyek együtt a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát: őssejtes fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyagok.
  Lightening Lift

Mega-világosító kezelés:egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében, kíméletesen kombinálja a tejsavat, a kojiksavat, és a leginnovatívabb növényi fehérítőket a foltmentes bőrért.

Wrinkle Lift

Ultra felületmegújító glikolsavas és retinoloskezelés: eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és egészségesebbé válik. Láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat, a benne lévő nyári orgona őssejtek csökkentik a gyulladást és eltüntetik a fénykárosodás jeleit is.

Acne Lift

Kettős hatású béta- és alfa-hidroxi-sav koktél: csökkenti és kezeli azakneminden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja. Orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket.

Advanced Acne Lift (Beta Lift)

Tiszta béta-hidroxi-savas kezelés az erősebb aknéselváltozásokra. Biztonságos, kivételes felületmegújító peeling, mely javítja a bőr megjelenését és érzetét, és hatékonyan csökkenti az aknés elváltozásokat, antibakteriális és fertőtlenítő hatást gyakorol, valamint redukálja a bőr túlzott faggyútermelését. 24 órán belül láthatók az eredmények!

PerfectionPeel 

Három az egyben kezelés: előrehaladott idősödés, pigmentáció és aknekezelésére. Szalicilsavval, tejsavval és retinollal fejti ki hatását. C-vitamin, gyógyító peptidek és alma őssejtek támogatják a regenerációt. Három rétegben történő alkalmazásnál, erősségénél fogva orvos közreműködését igényli. Egy vagy kétrétegű felvitelét megfelelően felkészült bőrterapeutáink végzik.

 

Kipróbálnád a kezeléseket? A frakcionált CO2 lézerkezelést novemberben 20% kedvezménnyel teheted meg, a professzionális peeling kezeléseknél pedig a hat alkalmas kúrából kettőre a Royal Clinics vendége leszel!
További információkat itt olvashatsz: www.royalclinics.hu

Promóció.

MEGOSZTÁS