Bőrápolási tippünk: francia dermokozmetikumokkal a leghatékonyabb bőrápolásért!

Ugye te is vásároltál már úgy, hogy nem vált be a választott krémed vagy samponod? Gondoltál már arra, hogy minden egyes alkalommal, amikor pénzt adsz ki, szerződést kötsz valamire, akkor

  • Támogatsz valamit
  • Kockáztatsz
  • Jó, vagy rossz döntéseket hozol

Szeretnénk, ha jó döntéseket tudnál hozni, jó dolgokat tudnál támogatni, és minél kevesebb kockázatot vállalni.

Amikor, megveszel valami új dolgot, még nem tudod, hogy az jó-e neked, nem kidobott pénz és elfecsérelt idő a jutalmad.Mi lenne, ha segítenénk Neked csökkenteni ezeket a kockázatokat?Főleg ha a saját, vagy a családod bőréről van szó!

Körülnéztünk a dermokozmetikai piacon és rábukkantunk a Cellubio Laboratórium, az ACM és az Isispharma termékek exkluzív forgalmazójának termékeivel, amik segítenek hogy a legjobbat kapd, a legjobb döntést tudjad hozni a széles hazai termékpalettáról.

A márkák kiválasztásánál az ACM és az ISISPHARMA csakis a biztonságot és a hatékonyságot tartja szem előtt.

Mit kell tudni róluk?

  • Francia dermo-kozmetikumok
  • A legmagasabb bőrgyógyászati elvárásoknak is megfelelnek
  • Több mint 80 ország bőrgyógyászainak ajánlásával
  • A legtöbb bőr,- és hajtípusra professzionális megoldást kínálnak

A Cellubio segít neked, hogy csakis a legjobbat vedd meg magadnak és a családodnak kockázat nélkül. Akár a patikában, vagy akár online vásároltad.

Egyedülálló abban is, hogy ráadásul segítenek Neked kiválasztani a legjobb terméket telefonon is: 8.00-15.30-ig elérhető kollégájuk, a  06 30 18 18 476 telefonszámon, ahol személyre szabott segítséget kapsz.

Ha először szeretnéd kipróbálni valamelyik terméküket, különleges próbakupont biztosítanak online vásárlásodhoz, hogy azt gyártói kedvezménnyel próbálhassad ki.

Mi van, ha esetleg mégsem vált be, ha mégse tetszett? Visszaküldheted a terméket és akár a patikában,  akár online vásároltad, kompenzációs kupont küldenek.

Különleges kívánságod van? Tanácsra van szükséged? Csak hívd őket, segítenek megoldani, hiszen bőr, – haj, – és körömápolási témákban szakértő segítséget tudnak nyújtani Neked és családodnak.

További infókért katt ide: www.cellubio.hu

Forrás és fotók: Cellubio

MEGOSZTÁS