Body makeover – divatbloggerünktől, stylistunktól

Egyáltalán nem könnyű a magyar baby divat kínálatában megtalálni azokat a darabokat, amik nekem tetszenek. Sosem viseltem élénk tónusokat, a gyerekre azért néha adok, azonban a kedvenc színeim továbbra is a szürke, a fekete és a fehér.

Nem kifejezetten bababarát paletta. Az F&F és a H&M kínálatából vásárolok a legtöbbet.  Ha Pesten járok a Gap-be is benézek, de többnyire akkor, amikor leárazás van. Rendeltem már netről is, 6 eurót kell fizetni a csomagért, nem olyan rossz, de még így is picit drága.

Amit nagyon ajánlok mindenkinek az a Next, ahonnan sokszor rendeltem már, mert megfizethető, szuper a minőség, 1-2 nap alatt mindig ideért a csomag és ingyenes a házhozszállítás! Több szuper online bolt is van, de olyat még nem találtam, ami pénztárcabarát is lenne egyben. Így hát marad a turkáló, ahol fantasztikus kincsekre lehet találni. Ha gond van a mérettel vagy a szabással, még át is lehet alakítani. Újabban pedig magam fejlesztek ki különleges ruhadarabokat. Az internetről szerzett ötleteket társítom a saját elképzeléseimmel, néhány mutatós kis ruci már kikerült a kezeim közül. Ezt a body-t még Beni zsengeborsó korában varázsoltam át rock&roll stílusban.

Egy rém egyszerű body makeover:

Kell hozzá 1 db egyszínű body (én a Tesco gazdaságos 3 db egy csomagban ujjatlan body-ban hiszek) textilíró filc, (5 szín van egy dobozban és 15oo Ft) papír és kisolló. Sokat nem filozofáltam a mintán és kis villámok mellett döntöttem. Rajzoltam egy villámot a kartonpapírra, majd kivágtam. Ezt a sémát ráhelyeztem a body-ra, a filccel besatíroztam a kivágott részt. (Fontos, hogy tegyünk a body belsejébe egy könyvet, vagy egy keményebb lapot, hogy ne üssön át a tinta.)

Ezt megismételgettem párszor, majd az elkészült remekművet megvasaltam. Így rögzül a minta a ruhán, amit majd 40 fokon mosni is lehet. Kb. 15 percig is eltartott a megfeszített munka.

Fogadjátok sok szeretettel!

 

MEGOSZTÁS