Beindult a karácsonyi roham, hogy fogom magam csúcsformába hozni?

Isten hozott december, már nagyon vártalak! Persze vegyes érzéseim vannak veled kapcsolatban: már alig várom a közös süti-sütéseket a gyerekekkel – még akkor is, ha a maszatos kezecskék végeláthatatlan takarítással jutalmaznak majd – a jóízű beszélgetéseket, és az egész napos vándorlásokat a rokonok és barátok között.

De addig is vár rám a nehezebb része: összelogisztikázni, hogy idén tényleg mindenkinek teljesíthessem a kívánságát, megtervezni a menüt és egy filmforgatás gyártási tervét megszégyenítő pontossággal megtervezni a családi és baráti látogatások menetét. De ahogy ismerem magunkat, majd valahogy úgy is lesz…

Egy szó, mint száz, húzós napok előtt állok, és ebbe még nem is terveztem be azt, hogy lehetőleg a munkáimat is szeretném úgy szervezni, hogy karácsony beköszöntével, tényleg a családé legyen minden figyelmem. Kvázi, jönnek a feszesebb napok, de tudom: minden időben rendben lesz, sőt, még én is ragyogni fogok!

Újdonságot nem mondok, ha kedvenc klinikám weboldalán kezdem el a keresést. Olyan kezelést választok, ami egy ebédidő alatt elvégezhető – ez fontos, hogy extra időt ne vegyen el semmitől – és persze ne legyen hosszadalmas felépülési ideje. Mivel alapvetően jó állapotú a bőröm, igazából csak az apró és zavaró ráncokkal kell foglalkozni, így jöhet a botox.

Tény, hogy a botoxszal kapcsolatban sokunknak vegyes érzései lehetnek, pedig bátran állíthatjuk, hogy biztonságos és hatékony eljárás, ha szeretnénk mondjuk az elmélyült mimikai ráncokat, – két szemöldök között, homlokon, az ajkak körül – vagy a szarkalábakat kisimítani. A kezelés során a Clostridium botulinum nevű baktériumból kivont vegyületet fecskendeznek az izomba. Ez helyi hatást vált ki, gátolja az idegvégződések és az izomrostok közötti ingerületátvitelt, azaz az ideg-izom közötti ingerületátvitel szinte megszűnik, az injekció körül az izmok elgyengülnek. Hatására nem leszünk képesek összehúzni az izmokat, így nem tud kialakulni újabb ránc és a meglévő is kisimulhat. A beavatkozás minimális fájdalommal jár, csak apró tűszúrásokat jelent, és utána – egy-két apró változtatást leszámítva, amiről természetesen pontos és kielégítő tájékoztatást kaptam – vissza is térhet a napunk a normál kerékvágásba. Az eredmény 3-7 nap után látható, és akár 4 hónapig, de van, akinél 6 hónapig is megmarad. Pont tökéletes, így tényleg ragyogó formában leszek az ünnepre!

De most jön a legjobb: ha te is szeretnéd kipróbálni a kezelést, most kedvezménnyel teheted meg! Használd a HAPPYBOTOX kódot, és 20% kedvezményt kapsz a kezelés árából!*

*A kedvezmény 2018. december 31-ig érvényes. Bővebb információ és bejelentkezés: www.royalclinics.hu

 

Szerzőnk: B.Á/Happy Family szépségrovat szerkesztő

Fotók: depositphotos.com

MEGOSZTÁS