Bármi is izgatja gyereked fantáziáját, a LEGO® szettek között megtalálod a megfelelő meglepetést

Minden szülő és felnőtt célja, hogy megtalálja a lehető legjobb ajándékot -azt, ami szeretteiknek boldogságot és örömöt okoz a karácsonyi időszakban, és azon túl is. EgyLEGO szett tökéletes meglepetés lehet, bármi is legyen a meglepni kívánt kicsik vagy nagyok kedvenc témája, és bármilyen legyen a játékstílusuk. Autórajongók, hercegnők, hősök, hősnők, megmentők, nagyszerű mesemondók vagy a digitális játék kedvelői – a LEGO® szettek között mindenki megtalálja a számára legjobb választást. Azon kívül, hogy egyszerűen csak szórakoztató, a LEGO játékrendszertúgy tervezték, hogy táplálja a gyerekek belülről fakadó kreativitását és segítsen megtartani azt a felnőttkorban is. A LEGO készletek által szabadjára engedhetik fantáziájukat és megvalósíthatják álmaikat. A karácsonyi időszak ráadásul kitűnő alkalom arra, hogy együtt játsszunk és építsünk a gyerekekkel.

Az alapok elsajátítása a játékon keresztül

A LEGO® DUPLO® szettek segítenek a gyerekeknek az őket körülvevő világ felfedezésében, fejlesztik a társasági és a rendszerezési készségeket, ahogy válogatnak, rangsorolnak, építenek, megvizsgálnak dolgokat és megosztják alkotásaikat. Engedjük, hogy saját járművükről nézve ismerjék meg a világot!

A hozzátartozó mobilapplikációnak köszönhetően a LEGO® DUPLO® Gőzmozdony (10874) a fizikai és a digitális játék különleges ötvözetétmutatja be. Ez segít a gyerekeknek megérteni az ok-okozat elvét, és a színek megtanulása mellett bevezeti őket a kódolás alapjaiba is.

A LEGO® DUPLO® Számvonat (10847) színes módja annak, hogy a totyogók (1,5-3 éves korig) megismerkedjenek a számokkal és a számolás alapjaival. A gyerekek imádják majd megépíteni és újraépíteni a vonatot, és menetközben megtanulják felismerni a számokat is. A DUPLO kockák mérete a hagyományos LEGO kockák kétszerese, így az apró kezekbe is tökéletesen illenek.

Új barátok megismerése és hőssé válás

A gyerekek számos LEGO kalandot és mókás csínyt élhetnek át kis barátaikkal. Pillanatok alatt fejest ugorhatnak a nindzsák világába, ellátogathatnak egy vidámparkba, élhetnek világítótoronyban lakó hercegnőként vagy lehetnek azok a tinédzserek, akik megmentik a kisvárost a szellemektől.

Engedjük, hogy a gyerekek teljesen elmerüljenek a kalandos játékban a LEGO® Friends Világítótorony mentőközpont (41380) szettel. A játék különleges funkciók sokaságával büszkélkedhet, ilyen például a laboratórium és még sok más játékos részlet és apróság. Továbbá egy rejtett kincsestérkép is tartozik a készlethez, amely okos textilje akkor fedi fel a titkait, ha vízzel érintkezik.

Az erdő mélyén megbújó LEGO® Friends Mia háza (41369) készletben található konyha, fürdőszoba és nappali, csak úgy, mint Mia hálószobája, amelyhez ráadásul kívülről egy vagány mászófal is csatlakozik. A hálószoba padlóját eltávolítva a gyerekek a ház belsejéhez is hozzáférve játszhatnak. Az összes részlet azt segíti, hogy a gyerekek igazán fejleszteni tudják történetmesélő ötleteiket.

A kisépítő rendőr szeretne lenni vagy esetleg pilóta? Akkor egyLEGO® City szett csodás ajándék lehetneki. A LEGO® City Légi rendőrségi légibázis (60210) készlettel a gyerekek mindennapi hősökké válhatnak, akik garantálják a város biztonságát, elkapják a tolvajokat és az összes utast biztonságosan szállítják a vonaton. A szórakoztató, 5 éves kortól ajánlott LEGO® City sorozatban megtalálható minden, aminek köszönhetően a gyerekek átélhetik, milyen egy nagyváros polgármesterének lenni, az építési munkáktól kezdve, a város működtetésén keresztül a lakosság biztonságáig, vagy például hogyan lehet megfékezni egy tüzet a népszerű LEGO® City Tűzoltóállomással (60215)

A nindzsa gyerekek a népszerű LEGO TV sorozaton alapuló LEGO® NINJAGO® szettek segítségével fejleszthetik képességeiket és bátor nindzsaként felvehetik a harcot az ellenséggel, amely le akarja rombolni a világukat. Gyermeked határtalanul boldog lesz, hogy találkozhat a sorozat híres szereplőivel és teljesen le lesz nyűgözve a LEGO® NINJAGO® Lloyd mechanikus titánjától (70676).

Lépj be a kiterjesztett játék világába

A gyerekek rendkívül ügyesen és gond nélkül lépnek át egyik játékhelyzetbőla másikba, beleértve a fizikai, illetve a digitális világ közötti váltást is. Ez új távlatokat nyit meg a játék előtt, amelyekben a szereplők és a történetek bárhol és bármikor játszódhatnak, ahogy a gyerekek szeretnék. Ez az, amit kiterjesztett játéknak hívunk. Arra, hogy hogyan tudjuk beépíteni a digitális élményt egy fizikai termékbe, miközben lehetőséget biztosítunk a gyerekek számára, hogy valóban élvezetes módon többet tudjanak meg a kódolásról, kiváló példa a LEGO® BOOST 5 az 1-ben szett. Számos BOOST-tal kiegészíthető szett is elérhető többek között LEGO® NINJAGO® és a LEGO® Star Wars® termékkategóriákban.

Sosem lehetsz túl öreg a LEGO játékhoz

A haladó építőknek és a járművek szerelmeseinek a LEGO® Technic™ kínál új kihívásokat, amelyek keretében a tapasztaltabb rajongók valóéletbeli eszközöket építhetnek, mint például egy váltó vagy egy kormányrendszer. Ezen az izgalmas projektek eredményeként fantasztikus távirányítós járművek születnek.

A LEGO® Technic™ Távirányítású kaszkadőr versenyautó (42095) modell hatalmas, talajhoz tapadó lánctalppal van felszerelve, amely nagy, hátsó lánckerékkel van ellátva a megfelelő gyorsulás érdekében. Ezenkívül modern kialakítása üde sárga és kék színekben pompázik, amelyhez dekoratív matricák is társulnak. Emellett előre hátra, jobbra balra is megy és 360 fokos fordulatokat is tesz. Az ikonikus LEGO® Technic™ Porsche 911 RSR (42094) már csak a hab a tortánminden autórajongó számára, kortól függetlenül.

A felnőttek és a tinédzserek is szeretnek LEGO kockából építeni. A LEGO® CreatorExpert és a LEGO® Architecture szetteket híres márkák, filmek, helyek inspirálták és tökéletes ajándékként szolgálnak az idősebb építők számára.

A nevem Bond, James Bond. A LEGO® CreatorExpert James Bond™ Aston Martin DB5 (10262) szett a Goldfinger 007filmből biztos siker és lehetővé teszi a James Bond rajongók számára, hogy átéljék saját James Bond kalandjukat. Ez az ikonikus Aston Martin a film legizgalmasabb jeleneteiben bukkan fel. Mind a külseje, mind a belseje autentikusan van kialakítva, a rendszámtábla forgatható, hogy megtévessze a rosszfiúkat, illetve a modellt gombnyomásra felfedhető géppisztolyokkal is ellátták.

Az igazi motorkerékpár rajongók fogják igazán értékelni a LEGO® CreatorExpert Harley-Davidson® Fat Boy® (10269) ikonikus mérnöki munkájának kidogozottabb részleteit. Az aprólékosan kidolgozott LEGO motorkerékpár megragadja a valódi gép varázsát, emellett a tömör féktárcsás Lakester kerekekkel, tömzsi gumiabroncsokkal és könnycseppalakú üzemanyagtartállyal ellátott modellt nyomtatott logók és egy beépített sebességmérő egészíti ki. A lenyűgöző modell központi dekorációként szolgálhat akár otthon vagy az irodában.

A LEGO® CreatorExpert Ford Mustang (10265) szettsötétkék karosszériájával és a többi realisztikus részlettel tökéletes ajándék az ikonikus 1960-as amerikai izomautó varázsának felfedezésére. Autentikus mása (a külseje és belseje is) az igazi Ford Mustangnak, személyre szabható részletekkel és több opcionális kiegészítővel.

Ha valamelyik családtagod esetleg arra született, hogy felfedezze az univerzumot, akkor az első holdra lépés 50 évfordulója alkalmából lepd meg egy LEGO® CreatorExpert NASA Apollo 11 Holdkomppal (10266). Ez a gyűjthető modell tartalmazza az Apollo 11 Sas holdkomp leszálló részletesen kidolgozott másolatát, valamint a hold felszínét, kráterrel, lábnyomokkal és egy amerikai zászlóval.

Azok, akik az építészetet vagy az utazást kedvelik, imádni fogják a LEGO® Architecture szetteket. Egy jó választás lehet a LEGO®ArchitectureEmpireState Building (21046). A New York City szívében elhelyezkedő EmpireState Building tornyai a környező felhőkarcolókon is túlnyúlnak. Ez a 360°-ban kiállítható modell lebilincselő és izgalmas építési élményt nyújt, emellett rendkívül jellegzetes központi darabként szolgálhat otthonodban vagy az irodában.

Vagy a te gyermeked, párod vagy barátod más iránt érdeklődik? Keresd fel a LEGO weboldalát, ahol még több tippet és remek ajándékokat találhatsz szeretteidnek!

MEGOSZTÁS