Balatoni kertmozikat ajánlunk

Gyermekkori emlékeket idéznek fel sokunkban a kertmozik, retro hangulat, szúnyogok és önfeledt szórakozás valamelyik Balaton parti kisváros mozijában.

Szuper családi programként egy hosszú strandolással töltött nap után egy kertmozi székébe dőlve adjuk át magunkat a szélesvásznú filmélménynek. Az alábbiakban összegyűjtött régi kis kertmozik közül néhányat szépen felújítottak, de úgy, hogy azért a retro hangulatból is maradt valami. A programok pedig meglepően színesek, itt tényleg 0 éves kortól 99-ig megtalálhatja mindenki a számítását.

Zamárdi kertmozi

A Zamárdi kertmozi több mint 50 éves épületét nemrég újították fel, de a retro érzés keveredik a modern multiplexek nyújtotta kényelemmel. (de azért vörös bársonyfoteleket ne várjunk) A felújításnál akadálymentesítették a mozit, és a kutyával érkezőket is szívesen fogadják. A filmkínálat friss filmekből áll, de nem csak a hollywoodi termésből válogatnak a műsorba.

Balatonlelle Kertmozi

Több év szünet után nyitott újra a legmodernebb digitális technológiával feltuningolva a Balaton egyik legnagyobb fedett nyári kertmozija, ahol a szezon aktuális slágerfilmjeit vetítik Christopher Nolan Dunkirkjétől a Baywatchig. A családi programok azért kiemelt hangsúlyt kapnak, és az animációs filmek mellett zenés bábelőadásokat is tartanak.

Fövenyes kertmozi Balatonudvari

Balatonudvariban már a legkisebbeket is szeretettel várják. Zenés, mondókás foglalkozást délelőtt, a nagyobbaknak bábjátékokat és animációs filmeket, a felnőtteknek pedig az aktuális slágermozik mellett művészfilmeket is bemutatnak.

Kontakt Kert Színház és Kertmozi Balatonszemes

Aki szeretne régi magyar filmeket megnézni a nyaralás alatt, annak balatonszemesi mozi műsorát böngéssze át. Itt olyan klasszikusok szoktak vászonra kerülni, mint a Sose halunk meg vagy az Eszkimó asszony fázik. A mozifilmek mellett figyelemre méltó a színházi program is, rengeteg zenés bábjátékkal, mesejátékkal, gyermek musicallel és gyerekkoncerttel várják a családosokat.

 

MEGOSZTÁS