Balaton, ahogy tetszik

Nekünk a Balaton a Riviera – hangzik el gyakran a közismert sláger, és valljuk be, egy igazi balatoni nyaralás nagy élmény. Van benne víz, napfény és strandolás, lehet benne természet, kultúra és gasztronómia is. Csak jól kell helyszínt választani. Balatonfüredet például, amely minden várakozásunkat felülmúlja színes programkínálatával és legendás szépségével.

Balatonfüred már régóta több egy balatoni nyaralóhelynél. A magyar tenger ékköve, a balatoni kultúra fellegvára, a magyar vitorlás sport bölcsője, „Európa legvirágosabb városa”, többszörös Hild-díjas település, különleges klímájának köszönhetően az egyik legkedveltebb belföldi úti cél.

Miért is szeretjük ennyire Balatonfüredet? Változatos természeti értékek, kulturális emlékek mellett gazdag programkínálat, zamatos borok és helyi ételspecialitások várják az ide látogatókat, a kerékpározás szerelmeseinek vonzó lehetőség a Balatont körülölelő kerékpárút. A környékbeli kalandparkokat és bob pályát az adrenalin kedvelőknek, a nyugalmat keresőknek pedig a Koloska-völgy nordic walking vagy bakancsos kiránduló útvonalait ajánljuk.

Rendezvényekben sincs hiány a Balaton parti városban. A nyári hónapokban Balatoni Hal- és Borünnep, Anna-bál, Kékszalag, Borhetek, koncertek váltják egymást, de a Nyitott Balaton eseménysorozatban akár már májusban is lehet bőségesen szórakoztató programokat találni, Füreden például a Jókai Napokat vagy a Balatonfüredi Művészeti Fesztivált.

Balatonfüred nem csak programkínálatával vonzza a nyaralókat, de híres szállodáival is beírta magát az elmúlt évtizedek történelmébe. A Hotel Annabella és a Hotel Marina neve ismerősen cseng szinte minden generációnak. Lehet, hogy már a nagyszüleink is itt nyaraltak, de a legújabb fejlesztéseket követően mi is szívesen pihenünk itt gyerekeinkkel. Saját strand, gyermek animáció, gazdag büféasztal vagy all inclusive ellátás, minden a kényelmünket szolgálja.

A Hotel Annabella a Balaton partján, a híres Tagore sétány közvetlen közelében helyezkedik el. Az aktív pihenést szolgálja a nyitott és fedett úszómedence, saját balatoni strand vízieszköz-kölcsönzővel, a közelben tenisz, squash, golf és lovaglási lehetőség. A gyermekeket és szüleiket június közepétől augusztus végéig animáció várja: reggeli torna, vízi aerobik, arcfestés, gyöngyfűzés, esti programok, vetélkedők és mini disco.

A Hotel Marina teljes ellátással várja a pihenni vágyókat. Az ALL INCLUSIVE kínálat keretében bőséges büféreggeliből és – vacsorából, napközben nemzetközi ételek, édességek és snackek széles választékából csemegézhetnek, a gazdag italkínálat mellett.

A gyerekek kitüntetett figyelmet élveznek szállodánkban, reggeltől estig vidám animációs programokon élvezhetik a nyaralást. A kicsik 6 éves korig ingyenesen, 6-14 éves kor között kedvezményes áron nyaralhatnak. Az étteremben a gyerek büfé sarokban is mindenki megtalálhatja a kedvencét.


Az élmények negyedét a Danubius állja! Aki a Balatonra vágyik, érdemes már most tervezgetnie, hiszen az előfoglalási akció verhetetlen előnyöket biztosít! Ha most foglaltok, akár 25% kedvezménnyel pihenhet a Danubius balatonfüredi szállodáiban is.

www.danubiushotels.hu

További informácókat itt olvashatsz a Danubius ajánlatokról.

 

 

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS