Baby Days a burgenlandi Sonnentherme fürdőben, mindössze 200 méterre a magyar határtól!

Babanapok a legkisebb vendégeknek október 23-ig.

A mai bejegyzésünk megjelenésekor, jelenlegi állás szerint Ausztriába 24 óra ott-tartózkodásra ki lehet ruccanni családostul, ennek akadálya nincs. Természetesen, kizárólag felelős magatartással, egészségesen, betartva a koronavírus kapcsán előírt szabályokat.

A burgenlandi Sonnentherme fürdőben minden szükséges intézkedést megtesznek, hogy jól érezzétek magatokat, és családotok valamint a fürdő munkatársai is biztonságban legyenek.

Az alábbi linken megtaláljátok a legfontosabb információkat a gondtalan és biztonságos tartózkodáshoz a Sonnentherme-ben: https://www.sonnentherme.at/hu/vendeg-informacio.html

Gügyögő babák garantálva!

A Baby Days programjain belül a Sonnenthermében a kis vendégek minden vágya teljesülhet!

Sőt: a Baby Days akció ideje alatt szeptember 14. és október 23. között a legkisebbek (0-2 éves korig) és anyukájuk hétfőként és péntekenként 20% kedvezménnyel mehetnek a Sonnentherme élményfürdőbe pancsolni.

Fürdőzés a babával gond nélkül

A Sonnenthermében mindig stresszmentesen kapcsolódhatnak ki a szülők is. A Baby World világban minden adott ehhez! Nemhiába, hiszen itt található a legszélesebb körű kínálat kimondottan babáknak. A kicsi trónörökös biztosan szeretni fogja, ti pedig felejthetetlen pillanatokat élhettek át a picurral egy igazán pihentető környezetben.

A további programokat  – mint pl. többek között babaúszás, maxi úszás, babaszauna, babamasszázs, baba gimnasztika, vízalatti fotózás – itt eléritek: https://www.sonnentherme.at/hu/babak/program/baby-days/baby-days-programok.html

A Baby Days hetek során minden látogató kuponfüzetet kap, amiben számtalan szuper ajánlat, kedvezményes árú termékek, illetve ajándékokra beváltható kuponok találhatóak.

Szerezd be te is az ingyenes babakuponfüzetedet, és élj a napi kedvezményekkel: https://www.sonnentherme.at/hu/babak/program/baby-days/babakuponfuezet.html

Ne feledkezzetek el a Baba fotóverseny nyereményjátékról sem!

Játssz és nyerj fényképes nyereményjátékukban! Összesen 25 értékes ajándék várja szerencsés gazdáját. Ha van egy aranyos fotód a piciről, akkor töltsd fel a honlapjukra és vidd haza a nyereményedet.

Azt fontos tudni, hogy a nyereményjátékba való regisztráció német nyelvtudást igényel!

Itt regisztrálhatsz a játékba

Itt tudsz bejelentkezni

Itt tudsz fényképet feltölteni és megnézni a feltöltött fotókat

A játék menete:

Először is regisztrálj a játékba. A regisztráció után e-mailben megkapod a jelszót, amivel majd bejelentkezhetsz. Ezután töltsd fel a kívánt fotót. A fotón szereplő kisbaba nem lehet 2 évesnél idősebb! Játékosonként 1 fénykép tölthető fel.

A játékban 2020.10.23-ig lehet részt venni. A nyertes fényképeket a zsűri szavazatai alapján választják ki!

További információkat itt találtok:

https://www.sonnentherme.at/hu/babak/program/baby-days/nyeremenyjatek-babafotok.html

Kalandra fel a család aprajával-nagyjával, használjátok ki az egynapos kiruccanások előnyeit, irány a burgenlandi Sonnentherme fürdő!

Forrás és fotók: Sonnentherme Gmbh

#promóció