Babáknak áll a világ – a piciké a főszerep

Ízig-vérig bababarát hotel Noszvajon – egy teljes hónapig a legkisebbeké a főszerep. Júniusban a megszokott és tematikus programokon túl, új programokkal, és szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Tegyétek felejthetetlenné a közös nyaralást!

Bababarát, bababarátabb, még bababarátabb!

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyike az ország legelső baba- és gyermekbarát szállodáinak. Az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a Bükk déli kapujában, a varázslatos Noszvajon várja tárt kapukkal a vendégeit az év minden napján. Büszkeséggel tölti el a tulajdonosokat és a munkatársakat is, hogy az elmúlt évek során a visszatérő vendégeknek köszönhetően láthattak felcseperedni apróságokat. Öröm számukra, hogy napról napra gyermekkacaj tölti meg a hotelt, hogy a gyermekek csillogó szemekkel és ölelésekkel fogadják Páfrányt, a szálloda barátságos dinóját. Különösen jó érzéssel tölti el őket, mikor a játszóházban, az animátori foglalkozások alatt, vagy a megújult wellness részlegben és a parkban is, igazi kis barátságok köttetnek.

Júniusi Baba Hetek, hogy tökéletes legyen az első közös nyaralás

Idén júniusban a kicsiké a főszerep. 4 héten át még több tematikus, fejlesztő programokkal, és sok-sok felejthetetlen élménnyel várják a lurkókat. A megszokott, megismert programokon kívül néhány újdonság is repertoárra került. Az egészen kicsik imádni fogják a babaúszást, a babamasszázst, a babaszaunát, a kicsit nagyobbak örömmel futkározhatnak az óriási, ősfás parkban, kipróbálják az óriás sakkot, a gyermek KRESZ-pályát, és a sok-sok kültéri és beltéri játékot. Elindul az Oxi tanoda – amely egy szórakoztató, mozgásfejlesztő torna a gyerekeknek. Az okosodni vágyók részére ajánlott a Funny English: élményteli angol foglalkozás sok-sok mondókával, dalocskával és mozgással a babák és anyukáik örömére. 100+1 gyermekbarát szolgáltatás, és a gyermek all inclusive ellátás maximális kényelmet és szuper családi élményeket ígér!

Együtt lenni jó!

Egy pici születése felfoghatatlan öröm. Az első éjszaka, az első mosoly, az első alkalom, amikor anya ujját apró kezecskéjével megszorítja, mind-mind olyan pillanatok, amelyekre örökre emlékezünk. A Júniusi Baba Heteknek az a célja, hogy felejthetetlenné tegyék a közös családi nyaralást azok számára is, akik első alkalommal indulnak útnak a picivel.

Színes apró labdák, vízi plüss figurák, gumikacsák és tarka játékok csábítják lubickolásra a babákat, természetesen a szüleikkel együtt. Szakképzett animátor, gyengéd türelemmel és nagy szakértelemmel vezeti be a lubickolás örömeibe a babákat már 3 hónapos kortól egészen 3 éves korig a babaúszás foglalkozásokon.

A csiri-biri torna fergeteges játékos, dalos fejlesztő torna 1-3 év közötti gyerkőcöknek! Hurrá baba-buli van! Kisgyermeke vidám babatársaságban élvezheti a kúszást, mászást, gurulást, forgatást, futkározást, háton zötyögést. Kipróbálhatják az „ejtőernyőzést”, tölcsérben gurulást, „kis kukac alagút” mászást és sok-sok mókás mozgásformát, melynek minden egyes mozzanata fejlesztően hat a babák: mozgáskoordinációjára, személyiségére, ritmusérzékére, koncentrációs képességére, és tanulási készségére is.

A kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozásokon lendületes hintáztatóknak, pörgetőknek, reptetőknek köszönhetően a jókedv garantált! A bébik élmények közepette sajátítják el a mondókákhoz, dalocskákhoz tartozó mozdulatokat, melyek hozzájárulnak mozgás és logikai készségük fejlődéséhez.

Különleges bababarát programok és szolgáltatások idén júniusban, még több fejlesztő foglalkozás, móka, kacagás kedves dalocskákon és mondókákon keresztül:

  • Babaúszás korcsoport szerint
  • Csiri-biri babatorna
  • Kerekecske-gombocska mondókázás
  • Babamasszázs
  • Tanuljunk meg bánni a festékkel: kéz- és talplenyomat készítés
  • Funny English: Élményteli, szórakoztató angol foglalkozás
  • Babafotózás, családi fotózás (Bejelentkezés szükséges!)
  • Oxi tanoda, mozgásfejlesztő torna

 

Az ajánlatok ide kattintva érhetők el! További tájékoztatást a hotel recepcióján kérhettek.