Azonnali ránctalanítás bio módon?

Az öregedés életünk természetes velejárója, egy olyan biológiai folyamat a testünkben, ami sejtjeink önmegújító képességének csökkenése következtében alakul ki. Ez a folyamat a DNS-ünkben is kódolva van, így egyes gének az öregedés ütemét és mértékét szabályozzák, ezáltal a testünk élettartamát.

Azonnali ránctalanítás bio módon

Igaz, hogy a bőr öregedése genetikailag kódolt folyamat, de hogy mikor, milyen mértékben jelentkezik, az nagymértékben függ az egyedi adottságainktól. Akár az öröklött energetikai mintázatainktól, a stresszkezelési szokásainktól, életmódunktól, a külső környezeti tényezőktől, mint az éghajlat, a napfény, a levegő, a táplálkozási szokások és persze attól is hogyan ápoljuk, regeneráljuk a bőrünket és az arcunkat.

Jelenlegi tudásunkkal lassítani tudjuk az öregedést, de emellett annak, aki tudatosan él, leginkább az a fő célja, hogy elérjen egy minőségi öregedést. Ez azt jelenti, hogy korunknak megfelelően tetszünk magunknak és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Az Anti Aging terápiák segítségünkre vannak az öregedési folyamatok lelassításában, visszafordításában

Jótékonyak, ha a fizikai test mellett a lélek és a szellem szintjére fókuszálnak, nem vetik el a konvencionális módszereket, hanem azt hatékonyan kiegészítik. Természetes, nagy gonddal előállított kozmetikumok, életmód tanácsadás, bio arcplasztika, lelki és szellemi támogatás összessége.

Legújabb BIO anti aging hatóanyagok

A biotechnológia több új, régen várt hatóanyagot fejlesztett számunkra, mellyel támogathatjuk arcbőrünk szépségét.

Bio bőrtöltő

Egy hatékony természetes hatóanyag, amely az invazív bőrfeltöltő és lifting kezelések eredményét utánozza, enyhíti a bőr szerkezeti öregedésének jeleit és növeli a bőr tömörségét. Hatékony a nasolabiális redők, a karikás szemek és a petyhüdt bőr kezelésében.

A másik forradalmi újítás azért született, mert egyre divatosabbak a gyors, azonnali ránctalanító hatóanyagok, melyek alkalmazásánál sokszor még a gyártók is óvatosságra intenek. Ezért is még nagyobb öröm, hogy kifejlesztették a természetes alternatívát az intenzív feszítő hatóanyagból, mely biztonságosan alkalmazható, és a szükséges helyzetekben nagy szolgálatot tehet.

Extra feszesítő

Egy új típusú azonnali emelőszer, amely forradalmian új technológiai transzferen alapul. A Porphyridium cruentum mikroalgákból kivont hatóanyag nagy molekulatömegű fitokokoidokkal, beágyazva egy természetes polimerekből készült film mátrixba. A fizikai feszítő hatás intenzív, azonnal észrevehető és több órán keresztül tart. Általa a különféle ráncok mérhetően és láthatóan minimalizálódnak. Egy órán belül akár 74% -kal simítja a szem környékét.

Egy igazán hatékony hatóanyagkoktél feltölti a bőrt, melyekbe beleépítjük a legújabb újításokat látványos hatású ránctalanító rituálé lehet. Hogyan?

Tudd meg! Olvasd el teljes cikkünket!

Forrás ás fotók: DRHAZI