Az őszi bőrápolás fontosabb, mint gondolnánk!

Kiemelt figyelmet kell szentelnünk az őszi bőrápolásnak, hiszen ilyenkor helyrehozhatjuk a nyár okozta károkat és felkészíthetjük bőrünket a téli hidegre is.

A felső hámréteg kiszáradása az első olyan tünet, amely felhívhatja a figyelmünket a száraz, atópiás bőrproblémára, és ha elhanyagoljuk ezt a problémát, akár ekcémás tünetek megjelenéséhez is vezethet. Ha a bőrünk száraz,húzódik, hámlik, viszket, akkor intenzív hidratálást és komplex védelmet nyújtó termékekkel kell kényeztetnünk, melyek segítenek visszaállítani  rugalmasságát és komfortérzetét. Segít az ekcéma tüneteinek enyhítésében és csökkenti a bőr berepedezettségét, ha a bőr felső rétegét megfelelően hidratáljuk, lipid rétegét feltöltjük.

Összeállítottunk egy őszi must have listát, amely csupa olyan terméket tartalmaz, mely a család minden tagja számára jó választás. Intenzív, tápláló összetevőiknek köszönhetően a pihepuha bababőr nemcsak a baba számára lesz reális cél!

A száraz bőr ápolása a kíméletes tisztítással kezdődik

Száraz bőr esetén fontos az olyan tisztálkodószerek használata, melyek kíméletesen tisztítják és hatóanyagtartalmuknak köszönhetően helyreállítják bőrünk hidratáltságát.
A bőrtisztítást követően speciális, a száraz bőr számára fejlesztett megfelelő hatóanyagú testápolóval kell hidratálni bőrünket.

Érdemes színezék- tartósítószer és parabénmentes bőrápolókat választanunk.

BABÉ Omega termékcsalád

Tökéletes gondoskodás a száraz, nagyon száraz és az atópiás bőr számára. 40%-ban bőrlágyító olajokat tartalmaz, Omega 3, 6 és 9 zsírsavakkal, melyek magas esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően helyreállítja a bőr hidratáltságát, megakadályozza kiszáradását és azonnali komfortérzetet nyújt. Gyorsan enyhíti a viszketést és a bőr feszülő érzetét.  A BABÉ Omega tusfürdő gyengéden tisztítja és intenzíven táplálja a bőrt; a krémes állagú, könnyen felszívódó BABÉ Omega testápoló helyreállítja a bőrt, enyhíti a viszketést, az irritációt és a feszülés érzetét.

BABÉ gyerek atópiás termékcsalád

A BABÉ Gyerek Atópiás fürdető gyengéden tisztítja, ápolja és védi a legkisebbek bőrét. Vízmentes, koncentrált formulája 10% avokádó olajat és Omega 3, 6 és 9 esszenciális zsírsavat tartalmaz, melyek segítenek helyreállítani a bőr hidratáltságát, azonnali megkönnyebbülést nyújtva a száraz, húzódó bőr számára.

A BABÉ Atópiás testápoló intenzíven táplálja a bőrt, elősegíti a kisgyermekek száraz vagy atópiás bőrének hidratálását, segít regenerálni a bőrt, enyhítheti a viszketést és az irritációt.

 

Urea testápoló

Ureával gazdagított testápoló, mely alkalmas a száraz, erősen száraz, hámló bőr ápolására, intenzív napi hidratálására. Használata javíthatja a bőr komfortérzetét, enyhíti a feszülő érzést és az irritációt.  Hatóanyagainak köszönhetően puhává és selymes tapintásúvá varázsolja a bőrt.

BABÉ Gyermek Arckrém

Krémes állagú hidratáló arckrém napi használatra, csecsemők és kisgyermekek részére. Erősíti a bőr védőrétegét a külső hatásokkal szemben.

 

Az alábbi oldalon bővebben olvashattok a termékekről: https://ceumed.hu/

Forrás és fotók: CEUMED Kft

Promóció