Az ősz az ajtón kopogtat! Köszöntsd csodás blooomio ajtódíszekkel a legszínesebb évszakot!

Ahogy nyár elmúltával egyre beljebb húzódunk házunkba vagy lakásunkba, úgy nyer egyre nagyobb fontosságot a meleg otthon ígérete. A hűvös, szeles és esős időben jólesik hazatérni, pláne, ha már az ajtónk is díszesen, megkülönböztetett szeretettel fogad minket. És mindennél jobban szeretjük azt is, ha a természet színei – különösképpen az őszre oly nagyon jellemző okkersárgák, téglaszínek, bronzvörösek, mohazöldek és rozsdabarnák – is beköltöznek a nappalinkba. Mosolyra húzódik szánk, és örül a szívünk egy-egy különleges asztaldísz vagy szárazvirág csokor láttán is. Költöztessük hát be az őszt az otthonunkba!

„Mindig is vonzott a harmonikus, letisztult, az ember lelkét felemelő környezet. Olyan dekorációk megalkotását tűztem ki célul, amelyek természetességükkel a feltöltődés élményét nyújtják.”

– vallja Szobota Zsuzsi, a blooomio magyar családi vállalkozás megálmodója. Munkái nemcsak a vásárlóit teszik boldoggá, hanem az örömteli érzésben saját maga is osztozik.

Igényes, élethű és tartós virágdekor

Kezdjük életterünk dekorációját egy szép ajtó- vagy kapudísszel, hogy az minden hazatérésünk alkalmával kedvesen köszönthessen minket. Milyenek is a blooomio idei őszi ajtódíszei? Koszorúk és asszimmetrikus díszek ragyognak az őszi színek és termések színpompájával.

Van itt pasztell rózsa, piros bogyó, mákgubós és tökös-mákos, hortenziás és napraforgós, dáliás vagy szőlőleveles ajtódísz, melyek bármelyike tökéletes és egyedi, kézműves alkotás, garantáltan kedvünket leljük benne. Természetesen van méretválaszték, sőt a honlapon található katalógusban még extra infókat is olvashatunk kiszemelt kedvenceinkről.

Ha ajtón belül is örömmel tölt el bennünket a természet hangulata, a blooomio-nál asztaldíszek, száraz- vagy selyemvirágos csokrok, falidíszek között is válogathatunk, a kínálat ugyanis lenyűgöző.

A blooomio termékei letisztultságuk, egyszerűségük miatt váltak népszerűvé. Sokféle növényből, változatos stílusban és színvilágban nagyon aprólékos munkával készülnek, hogy minden ízlést kielégítsenek. Illenek az otthonokba, de feldobják a munkahelyek, irodák hangulatát is.

A blooomio szépséges kézműves termékeit személyesen Budapesten, a XVI. kerületben veheted át, vagy a webshopon keresztül is berendelheted.

Engedd be az őszt az otthonodba!