Az ideális testsúly elérése már nem álom!

Valódi hozzáértéssel, szakmai támogatással és ingyenes állapotfelméréssel a Naturhouse-sal.

Egy évvel ezelőtt nyitotta meg első magyarországi boltját Budapesten, a Naturhouse, a táplálkozási tanácsadásra, életmódváltásra és fogyásra specializálódott spanyol hátterű cég. Az elmúlt év tapasztalatai és a dietetikai szakértelmükkel leadott több mint 500 kiló is kellő bizonyíték arra, hogy megfelelő tudással és támogatással igenis elérhető a lassú, de tartós fogyás és a kívánt életmódváltás.

A Naturhouse franchise hálózat 23 éve sikeresen működik Spanyolországban, valamint 15 éve Franciaországban és Portugáliában. A jelenleg közel 2400 életmód központtal jelen levő Naturhouse alapítása óta eddig 5,5 millió embernek adott tanácsot az egészséges táplálkozáshoz és a fogyókúrához.

A cég nemzetközi márkává nőtte ki magát. Küldetésük, hogy minél több embernek megtanítsák a helyes táplálkozás fontosságát és azt, hogy ez milyen hatással van az életre. Minden ügyfelüknek személyre szabott szakértői támogatást nyújtanak, melynek segítségével megtanítják az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint módszerükkel elérik és megtanítják fenntartani a kívánt testsúlyt. Az egészséges életmód és a súlykontroll világszerte egyre hangsúlyosabb téma, így a szakértelmük iránti igény is folyamatosan növekedik.

A Naturhouse sikere a különleges termékkínálatán és szolgáltatásán alapszik. A Naturhouse módszer három kulcsfontosságú lépést, azaz

  • a programot elkezdők számára ingyenes állapotfelmérést,
  • dietetikus-táplálkozástudományi szakember által összeállított személyre szabott étkezési tanácsadást,
  • természetes alapanyagú termékek, étrendkiegészítők széles kínálatát (melyeket csak a Naturhouse üzletekben lehet beszerezni)

alkalmazza.

A program kortól és nemtől függetlenül mindazok számára ajánlott, akik akár a táplálkozásukon, akár az életmódjukon szeretnének változtatni, kiváló mindazoknak, akik akár csak 3-5, de akár 30-50 kg túlsúlytól szeretnének megszabadulni. Bizonyosodj meg Te is a módszer eredményességéről és jelentkezzetek be egy ingyenes állapotfelmérésre!

Weboldal: http://naturhousehungary.hu

Minden, amit a módszerről tudni érdemes: http://naturhousehungary.hu/services/

Blog: http://tudatosfalatok.blog.hu

Promóció

 

 

 

MEGOSZTÁS