Az ezerarcú méz tápláló és antioxidáns hatása

Több, mint 20 éve kényezteti világszerte a Nuxe Rêve de Miel termékcsalád a száraz és érzékeny bőrt. Ellenállhatatlan testápolási és arcápolási termékek teljes választékát kínálja, melyek magában foglalják a méz és az értékes növényi olajok minden pozitív tulajdonságát.

A Rêve de Miel mindennapos használata igazi kényeztetés, könnyen beszívódó textúrájának és mézes illatjegyeinek köszönhetően.

További részletek a termékekről itt…

A termékvonal most két új taggal bővül: egy gazdag balzsamos koncentrátum az arcnak és egy selymes olvadó olaj balzsam a testnek. A száraz, extrém száraz és érzékeny bőr számára, hogy megfelelően felkészüljön a télre.

Ultra-Kényeztető Arcápoló Balzsam

Egy őrületesen tápláló kényeztetés a bőrnek. Igazi alapdarab a száraz és érzékeny bőr ápolására, éjjel és nappal egyaránt.A Méz/Mimóza/Akác illat igazi felüdülést nyújt az érzékeknek és az extrán gazdag és krémes formula kielégíti a bőr összes szükségletét. Ez egy igazi tápláló kényeztető koktél, amely táplálja és nyugtatja a bőrt aktív hatóanyagai segítségéve: méz, sheavaj, sáfrány és értékes növényiolajok (rizs és makadámia). Ezeken kívül tartalmaz még propoliszt, ami egy 100%-ban természetes és 100%-ban francia aktív összetevő. Ez egy méhek által előállított anyag, ami több, mint 3000 olyan aktív antioxidánsokkal teli molekulát tartalmaz, amelyek nyugtatják, tisztítják és táplálják a bőrt.

Lágyan Olvadó Testápoló Olaj Balzsam Mézzel

Magas koncentrációjú tápláló és hidratáló összetevőkkel! Ennek a különleges textúrájú balzsamnak a használata igazi kényeztető élményt nyújt az egész test számára, miközben azonnal és hatékonyan hidratálja a száraz bőrt. Magas koncentrációjú zsírsavtartalmának köszönhetően maximális mennyiségű tápanyaggal látja el a bőrt (argán és borágó értékes olajok).

Selymes balzsamos textúrája miatt, könnyedén siklik a bőrön. Használat közben lassan olvadó olajjá változik, amit a bőr azonnal magába szív, miközben kellemes méz, mimóza illetve vanília keverékének illatával kényezteti az érzékszerveket.

Ismerd meg termékeiket itt és csatlakozz hozzájuk!

Facebook                       Instagram

A HFNUXE19 kuponkóddal 25% kedvezménnyel* vásárolhatsz webshopjukon
2020. február 15-ig!

nuxepatika.hu

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és az akciós csomagokra nem vonatkozik!