Az esküvő színei és stílusai 2017-ben

A jó ízlés kialakulóban van Magyarországon is, egyre többet tanulunk és inspirálódunk a külföldön már elterjedt esküvői stílusokból, trendekből, témákból. Így sokkal nagyobb öröm ezt a bejegyzést megírni, mert tudom, hogy sok menyasszony inspirálódik majd a képekből és akár meg is találja a neki való színvilágot és témát a dekorációhoz.

Az idei év is izgalmas színeket hoz nekünk: az évről évre hódító pasztellszínek mellé a 2017-es évben bejön néhány igazán merész, pulzálóbb árnyalat is. Szükség is van rá, hiszen 2017-ben a népszerű vintage téma mellé erőteljesen bejön az én másik nagy kedvencem, a bohém stílus. Remélem, sokan választjátok majd ezt és hozzá az izgalmas színvilágokat.

Továbbra is nagyon népszerűek lesznek az erdei és kerti esküvők, valamint a rusztikus stílus, amihez remélem, megtaláljátok álmaitok helyszínét. Egyre többen szeretnék a természetben tartani az esküvői szertartást és bizony a merészebbek a vacsorát is itt képzelik el. Csodás dekorációkat lehet létrehozni erre a témára, mi a szerelmesei vagyunk az erdőknek.

Idén is közkedvelt volt és a 2017-es évben is nagy kedvenc lesz az indusztriális vonal. Egy csodás helyszín, mint pl: a Flashback fotóstúdió terme, valamint a dekorációban a geometrikus formák, az egyszerű-letisztult színek némi bronzzal, vagy arany-ezüst színárnyalattal keverve tökéletes párosítás lehet.

A vízfestmények ihlette dekorációk 2017-ben hódító útjukra indulnak. Nem volt nehéz megszeretnem a témát, mivel magam is gyakran használom ezt az anyagot. Lágy és áttetsző színek, elmosódott vonalak, finom szirmú-törékeny virágok használata jellemzi.

Az ásványok is meghatározóak lesznek a következő év dekorációs trendjei között. Egyaránt el lehet készíteni „ásványos” témával egy szuper bohém dekorációt és nagyon jól illik az indusztriális stílushoz is.

Amit még szeretnék kiemelni, mert én személy szerint nagyon szeretem az a Makramé. Újra divatba jött a makramé és szerencsére az esküvői dekorációk világában is elterjedőben van. Képzeljetek el akár egy szertartás hátterét a természetben, ami gyönyörű fákról lógatott makramékból áll. Vagy akár egy asztali átvetőt terítő helyett egy rusztikus faasztalon gyönyörű kerti virágokkal.

Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket és a már évek óta jelen lévő vintage stílus mellett találtatok ezek között olyan új témákat, amik még annál is izgalmasabbak lehetnek. Szerintem nem is lehet választani ennyi sok gyönyörű szín és izgalmas téma között.

Egyvalami biztos: mindenkinek azt tanácsolom, hogy úgy válassza meg a helyszínt az esküvőhöz, hogy a hozzá közel álló dekoráció illeszkedni tudjon a környezetbe.

A képek megtekintéséhez kattints ide.

 

Forrás: http://whiteweddingdekor.hu

MEGOSZTÁS