Aquaworld: all in one élmény Budapesten

Ha az idei nyár és az ősz a hazai turizmusé, ennek egyik nyer­tese Budapest lehet, amely olyan különlegességeket kínál az utazóknak, amelyekért a világ legmesszebbi tájairól is sokan látogatnak el Magyarországra. És mivel most kevés a külföldi turista, a magyar főváros a maga természetességében, olyan élményeket kínál, amelyeket igazán kiélvezhetnek azok, akik az Aquaworld Resort Budapestben otthonra lelve az Aqua­world vízibirodalomban élhetik át a családi fürdőzés örömeit.

A csúcstartó vízibirodalom

Az M0-ás körgyűrű káposztásmegyeri lehajtójánál, Budapest határánál 8,6 hektáron elterülő Aquaworld több tekintetben is csúcstarónak mondhatja magát. A régió első és egyben legna­gyobb vízibirodalmába minden évben a világ minden tájáról ér­keznek az utazók, hogy a nyaralást és a fürdőzés élményét a hatalmas komplexumban éljék át. Ahol két éve adták át az ország legnagyobb, 400 négyzetméteres alapterületű Aquaworld  Spray Parkját, ahol a kisebbeknek és a nagyobbaknak két szekcióra bontva, számtalan interaktív vizes játékkal várja a gyerekeket. Ráadásul elindult az Animáció is (a hét minden napján 10:00-18:00 között)) és újra vízre szállhatnak a gyerekek a vízenjáró labdában is.

A maximális higiéniai biztonságot garantáló Aquaworldben, a ha­talmas terület mellett a szolgáltatások változatos kínálata is a vendégek zavartalan pihenését szolgálja. Amíg az Oriental Spa a test megújulását szolgáló kezelései mellett a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt kellemes fürdőzést ígér, a fitness, a squash és a teniszpálya azoknak szól, akik a nyaralás idején sem mondanak le a sportolás élményéről.

JÁTSZÓBIRODALOM A VÍZIBIRODALOMBAN

Az Aquaworldben ismét várja a csa­ládok legkisebb tagjait a hatalmas Bongo Kids Club játszóház, amely a fürdő és a szálloda területéről egyaránt közvetlenül elérhető. A hatalmas te­rületű játszóbirodalomban csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, akadálypálya mellett minden nap reggel 9-től este 9-ig, szakképzett gyermekfelügyelet várja és szórakoz­tatja a gyerekeket.

Resort élmény budapesti kalandozással

És miközben, jóidőben a kerti és külső medencék garantálják a napsütéses für­dőzést, az Aquaworld fedett részével együtt igazán van miből válogatni: a két gyermek-, az úszó- és az élménymedence, valamint a belső úszómedence, a belső élménymedencék – azaz a gyermek-, a hullám és az élménymedence a sodrófo­lyosóval – egytől egyik az élményekben gazdag kikapcsolódást szolgálja. Ehhez párosul a 11 összesen közel 1 km hosszú óriáscsúszda óriáscsúszda változatos él­ményforrása és hozzá a belső étterem, amely a vizes kalandok mellett a válto­zatos gasztronómiai kínálatról gondos­kodik.

Este a négycsillagos Aquaworld Resort 309, teljesen megújult lakóegysége – szobák, családi szobák és lakosztályok -, garantálják a biztonságos és kényelmes pihenést, a szálloda étterme pedig a változatos gaszt­ronómiai élményeket.

És ha már egy olyan izgalmas világváros­hoz, mint Budapesthez tartozó resortban nyaralunk, kár lenne kihagyni azokat az él­ményeket, amelyekért turisták milliói jönnek el évről évre a magyar fővárosba. Ahol ¬az ürömben az örömöt megtalálva a páratlan épületek között járva, a hangulatos éttermek cukrászdák teraszain ülve, az izgalmas mú­zeumokban járva, azt is kiélvezhetjük, hogy Budapestnek ismért azt a nyugodt, barát­ságos arcát fedezhetjük fel, mint amikor még kényelmesen sétálhattunk az utcán, amit nem lepett még el a turisták hada.

További információ és szobafoglalás:

www.aquaworldresort.hu

#Promóció

MEGOSZTÁS