Anyatestben: mit tehetünk az étkezés és sport mellett a feszes bőrért?

Szeretek néha sportról, egészséges életmódról is írni Nektek. Számomra mindig is fontos volt, hogy jól érezzem magamat a bőrömben, és habár 3 terhesség, és szülés után ez nem a legkönnyebb, mégis igyekszem formában tartani magamat.

Nem mondom, hogy sikerült elérnem a célomat, de már egyre közelebb vagyok hozzá. Sajnos nem vagyok az a ‘bármit eszem nem hízom’ alkat, ráadásul a terhességek alkalmával sem igazán figyeltem arra hogyan táplálkozom, mozgok. A sok rosszullét után örültem, hogy tudok enni, így amit megkívántam azt ettem.

Egy korábbi cikkemben nagy vonalakban írtam róla, hogyan szoktunk az étkezéshez bevásárolni – így a táplálkozásunkról is, az irányvonalakat tekintve.
Szenteltem külön egy cikket a szülés utáni regeneráció állomásairól – amelyek nagyon jól beváltak nekem! Viszont itt a nyár és keressük a lehetőségeket, hogyan lehetne a kívánt alakot, bőrfeszességet minél hamarabb elérnünk.

Habár már tavaly nyár végétől elkezdtem az étkezésre tudatosan figyelni (ismét), a sportot is nyáron kezdtem újra, mégsem voltam elégedett az eredménnyel, és a bőrömön láttam a 3 terhesség nyomát. Ezért januárban elkezdtem LPG kezelésekre járni.

Az LPG, vagyis Lipomassage by Endermologie egy 100%-an természetes orvosi eljárás, amely jótékony hatásait a szépségipar is nagy haszonnal alkalmazza.
A masszázsgépeket elsősorban orvosi céllal használják izomlazításra, hegesedési folyamatok felgyorsítására, ödéma és hátfájás kezelésére, gyulladásgátló és keringés javító hatása elismert. Jótékony hatásai miatt sportorvosok, és plasztikai sebészek is előszeretettel alkalmazzák. Az orvosi kezelések során, mellékes tapasztalat volt, hogy a bőr gyönyörűen kisimult, és a cellulit állapota javult.

Az LPG kezelés, a kötőszövet kezelésének leghatékonyabb és legkíméletesebb módja, amelynek célja:
– az alak karcsúsítása a túlsúlyos területeken,
– feszesebb bőr,
– a test hibáinak korrigálása (pl. a terhességi csíkok halványodnak),
– kötőszövetek erősítése,
– a kontúros test kialakítása.

Nagyon kellemes, pihentető, frissítő masszázsról van szó. Teljesen egyénre szabottan végzi a szakember, így lehetünk a legbiztosabbak a pozitív végeredményben.
A gép kezelőfeje két hengerből áll, a vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, miközben a forgó hengerek többféle irányban finoman átmasszírozzák azt – helyrehozva a szövetek elváltozásait, így minőségét is! Fontos, hogy akkor jó a kezelés, hogyha nem fáj – ha bármikor fájdalmat éreztek, jelezzétek a szakembernek.
A kezelés hetei során kiváló szakemberekkel ismerkedtem meg, akik kellő odafigyeléssel és szakértelemmel végezték a testkezelést.
Ezalatt az időszak alatt sok folyadékot fogyasztottam, figyeltem továbbra is az étkezésre (mondjuk az édességre sajnos néha túlságosan figyeltem), és heti 3 alkalommal edzettem.
A 10 alkalmas kezelés végére (minimum 10 alkalomra van szükség a látványos eredmény eléréséhez, mert ez számít egy kúrának) a problémás területek 3-5 cm-el lettek keskenyebbek, a bőröm pedig szép feszessé vált.

Nagyon elégedett vagyok az LPG-vel, és szeretettel ajánlom figyelmetekbe! Minden anyukának jár a kényeztetés, és tudom sokan szeretnétek (ki nem? ) ha még feszesebb lenne a bőrötök, minél kevesebb lenne a zsír, és halványodnának a terhességi csíkok. Ez a kezelés garantáltan a segítségetekre lehet ezeknek a céloknak az elérésében.

Ajánlok Nektek három, a megjelenésében egyszerű, de szuper helyet, ahol biztosak lehettek benne, hogy a minőségi kezelő gépek mellett, kedves és szakértő emberekre bízhatjátok magatokat, az alakotokat.

Schefler Betty LPG stúdiója:
1081 Budapest, Rákóczi út 63. III/25. 46-os kapucsengő
06/30 297-5757

Kőváry Timi, Budai Stúdió LPG:
1027 Budapest, Frankel Leó út 9.

Kaszab Annamária, LPG Stúdió:
XV. Budapest, Késmárk utca 7/b 2.emelet
06/70 335-9943

Hogyha bejelentkezéskor mondjátok a nevemet, akkor kedvezményben részesültök!

Számomra mindig is fontos volt, hogy jól érezzem magamat a bőrömben! Habár 3 terhesség, és szülés után ez nem a legkönnyebb, mégis igyekszem formában tartani magamat. De egy kis plusz segítség mindig jól jön.

 

Szerző: Bolvári Vanessza, a bolvariablog.hu alapító-szerkesztője

MEGOSZTÁS