Anya, kérlek meséld el nekem! – Emlékek ajándékba

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe azt a különleges emlékkönyvet, aminek az értéke majd jó néhány év múlva sokszorosa lesz, mint most gondolnád. Amikor előkerült a kisiskolás koromban hihetetlen becsben tartott emlékkönyvem, olvasgattam a beírásokat, a nekem rajzolt képeket, visszacsöppentem a gyerekkoromba. Mennyire vártam, hogy visszakapjam egy újabb kis emlékkel az emlékkönyvemet, szép emlékek…

A gyerkőceink is biztosan nagyon boldogok lesznek, amikor az általunk gyűjtögetett történeteket, képeket, levélkéket egy ilyen emlékkönyv formájában előveszik majd.

Van egy különleges emlékkönyv, Elma Van Vliet Az Anya, kérlek, meséld el nekem! címmel, amely kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel van tele. Kiváló ajándék minden édesanyának, és egyúttal minden gyermeknek.

Mindenkit érdekel, hogy milyen kisgyerek volt? És én milyen kisgyerek voltam?
Milyen kedves emlékek kapcsolódnak az első nyaraláshoz? Melyek a legkedvesebb emléked a szüleidről? Emlékszel még, mikor és kibe voltál először szerelmes?
Mi változott meg az életedben, miután világra jöttem?

Ezt a könyvet odaadhatjuk édesanyánknak is, hogy válaszoljon a kérdésekre, ossza meg velünk emlékeit, fotóit, majd adja vissza nekünk a könyvet. Így lesz ez a legszemélyesebb könyv, amit valaha olvastunk, hiszen csak kettőnkről szól.

Forrás: Libri.hu

MEGOSZTÁS