Álomutazás az Oxigén Hotel Family & Spa-ban

Az Oxigén Hotel Family & Spa ország egyik első gyermek-, és bababarát szállodájaként jól tudja, milyen fontos szerepet töltenek be a gyerkőcök és szüleik életében a közösen szerzett, felejthetetlen pillanatok. A hotel munkatársai minden nap azért dolgoznak, hogy valódi élményekké varázsolják a Noszvajon eltöltött napokat a hozzájuk látogatóknak.

 

Nem csupán a képzett animátorok óvó gondoskodása, a kibővített családi wellness birodalom, a sok-sok kültéri játék- és programlehetőség, a hotel kedvenc dinoszaurusza, Páfrány támogatja törekvést, hanem az is, hogy a családok a teljes kikapcsolódás minden pozitívumát átélhetik. Újabb álomjó, felejthetetlen pillanatok az égig érő fák között megbújó vidéki wellness szálloda jóvoltából! Legyetek részesei Ti is az Oxigén élménynek!

Együtt lenni jó!

Az Álomutazó előadás az egyik leglátványosabb produkció, amelyben számos hazai sztár szerepel ismerős slágerekkel. A történet egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem álmodik, hiszen senki sem alszik. Az emberek a nap minden órájában dolgoznak, a gyerkőcök az iskolában szívják magukba a tudást. Tomi, történet tízéves főhőse az álombáránnyal összefogva harcnak indul az álomvilág megmentéséért. Az Álomutazó egyedülálló látványvilága, a fantasztikus alkotók kezei alatt született szuperprodukció nyújtotta élmény, a tavalyi év legjobb slágerei, minden idők legnagyobb magyar produkciója – ez az, de ennél valójában sokkal több, amit idén karácsonyra egy kedves Vendég, és családja kapott ajándékba a szállodától.

Páfrány az Álomutazók között

A szálloda kabalafigurája, Páfrány is ellátogatott az Álomutazó decemberi előadására, ahol találkozott és fényképezkedett kis barátaival, kedvezményeket és ajándékokat vitt magával. Természetesen a gyerkőcök nagyon örültek neki és boldogan üdvözölték a kedves kis dinógyereket. Az Oxigén Hotel Family & Spa-ban az Álomutazás története idén is folytatódik! Megszokott, színvonalas szolgáltatásokkal: mindig megújuló programokkal és wellness részleggel, ízletes helyi fogásokkal, változatos lehetőségekkel és ezeken kívül meglepetés ajándékkal lepik meg kedves vendégeket, akik az Álomutazó csomagot foglalják.

A csomagot foglalók között egy Álomhétvége kerül kisorsolásra, amikor a vendégek egy egész hétvégén keresztül élvezhetik az álomian jó szórakozást: mindenki kap Álom-welcome italt és minden gyerek kap ajándékot, lesz álom-aquafittness, álom-arcfestés, Nagyokos kincskeresés, álomfinom kókuszgolyó-készítés és álombárány-készítés, és szombat este fergeteges minidisco sztárfellépőkkel. További részletek hamarosan, illetve foglalhattok már most a tavaszköszöntő csomagajánlatokkal, kedvezményesen: https://oxigenhotel.hu/tavaszkoszonto-.html

Forrás: oxigenhotel.hu

MEGOSZTÁS