Állatkerti örökbefogadás Noszvajon

Adni jó – a bababarát hotel szemével

Egy jó szálloda, nem csupán szálloda. Egyedi élmény, egy hangulat, egy felejthetetlen emlék, odafigyelés, együtt eltöltött minőségi idő, nevetés és nyilván játék. A noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-ban nem csak azt kínálják a vendégeknek, amit bárhol máshol, itt valódi emberek vannak, igazi érzések és egyszeri pillanatok. Azonban mit érnek az üres szavak cselekvés nélkül?

Mit teszünk ma a holnapért?

Az Oxigén Hotel munkatársai minden nap azért dolgoznak, hogy kitűzött céljaikat elérjék, kellemes környezetet hozzanak létre magunk körül, támogassák a rászorulókat, törődnek azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülnek minden nap, és adományokat is adnak – persze mikor megtehetik. Az erdei wellness szállodában például az SOS gyermekfalvak részére is gyűjtenek adományokat. Fontos kérdés számukra persze a környezetvédelem is, amelyhez kapcsolódik az élővilág védelme is. A hotel belső, 4 hektáros ősfás parkjában sok gyönyörű óriási fa található, ezek természetesen számos apró élőlénynek otthont adnak, a fákról, és persze az újabbakról is gondoskodnak az ott dolgozók.

Jót tenni jó – örökbe fogadás

Az adományozás különleges módja az örökbefogadás. A szálloda nevelőszülője lesz egy állatkának az „Alapítvány a Budapesti Állatkertért” segítségével, hogy ezzel is kifejezzék törekvéseiket és hozzájáruljanak minél több teremtmény jóllétéhez. A Fővárosi Állatkert célkitűzései közel állnak felfogásukhoz, többek között ezért is örömmel tölti el kollégákat a közös munka. Az örökbefogadás szeptemberben lesz, erről később készítünk külön beszámolót és fényképeket is.

Szavazás – Sheshe vagy Areta?

Most a vendégekre, olvasókra és érdeklődőkre (tehát Rátok) vár a kivételes feladat, hogy kiválaszthassátok, melyik állat kerüljön a szálloda kis családjába az örökbefogadás keretében. Versenyben van egy kis zsiráf (Sheshe) és egy kea (Areta). Facebook oldalukon kiemelt helyen van a szavazás két hétig (2019.08.19-09.02-ig), kérjük kedves olvasóinkat, járuljatok hozzá véleményetekkel ehhez a szép célhoz, kattintsatok a számotokra szimpatikusabb állatra. Ezúton is köszönjük, hogy megtiszteltetek a figyelmetekkel, és köszönjük a részvételt a szavazásban!

Forrás: Oxigén Hotel Family & Spa

MEGOSZTÁS