Állatkerti móka Oxigén módra

Minden szülő legfőbb törekvése, hogy gyerekeiknek jó példát mutassunk tetteinkben és valódi értékekre tanítsuk őket. A noszvaji gyermek-, és bababarát Oxigén Hotel Family & Spa munkatársai számára nagyon fontos – a felejthetetlen Oxigén élmények biztosításán kívül -, hogy jó példával járjanak elöl a környezetvédelem, állatvédelem területein is.

Páfrány az Állatkertben

A családbarát erdei wellness szálloda mókás kabalaállata, a barátságos dinó hétvégenként – ha a tennivalói között tud rá időt szakítani – szívesen utazik, felfedezi az ország részeit és új barátságokat köt. Páfrány nagyon kedveli kis pajtásait, az állatkákat, így június 29-én szombaton elugrott a Fővárosi Állat-, és Növénykertbe. Mert a gyerekeknek is azt tanítja, hogy szeressék az állatokat, és jó példát mutat ebben. Az animátor kollégák elkísérték, és kellemesen telt a napjuk együtt, nevetéssel és ajándékokkal.

Együtt lenni jó

Persze a mókázáson kívül Páfrány mindig részt vesz a játékokban, boldogan fényképezkedett minden kedves résztvevővel, az információ-adáshoz pedig segítséget kért a szállodai animátoroktól. Végül minden kíváncsi érdeklődő megtudta, hogy hány gyerek-, és bababarát szolgáltatást biztosítanak, mi Páfrány kedvenc eledele és mire kell figyelni a nyaralás tervezésénél, foglalásnál. Szállodai programjaikról kérdeztek sokat, így elmesélték, hogy szokott lenni náluk babaúszás, babamasszázs, baba angol, csiri-biri torna, Maminbaba hordozós latin fitness, mini chef, kreatív kézműves foglalkozások, aquafitness, gyerek jóga és szabadtéri játékok is. A 4 hektáros ősfás parkról is lehetett hallani a kalandpályával, és persze Páfrány kedvence a róla elnevezett Activity Park.

Állati jó móka

A mosolygós arcocskákra csodálatos rajzokat festettek: pillangó, unikornis, cica, szivárvány, és még volt nyereményjáték is érdekes kérdésekkel és ajándékokkal. Néhány új ismeretség, talán még barátságok is köttettek. Reméljük, a látogatók is nagyon jól érezték magukat, Páfrány pedig nagyon boldog, hogy rengeteg kisgyerekkel találkozhatott. Folytatás következik hamarosan! Bár a hihetetlenül sok a játszanivaló, és a kis lurkók nagyon lekötik Páfrány napjait, azért arra mindig tud figyelni, hogy utazásai során kedvezményt és ajándékokat hozzon magával. A jövőben ismét ellátogat az Állatkertbe, addig is egy nagyon fontos kérdésről lehet majd szavazni is az Oxigén Hotel Family & Spa Facebook oldalán, így minden kedves vendég és érdeklődő részvételére számítanak.