Ahol teret kap a család – már prémium családi vendégházakban is élvezhetjük a burgenlandi Sonnentherme élménybirodalmát!

Egy családnak TÉR kell, így nagybetűvel. És ez a jogos igény nemcsak az otthonunkra, de a nyaralásunkra is vonatkozik. Bármekkora korú gyerekkel vagy gyerekekkel is indulunk útra, térre van szükségünk az önfeledt játékhoz, a nyugodt pihenéshez és a létfontosságú én-időt jelentő meghitt elvonuláshoz is. Jól tudják ezt a burgenlandi Sonnentherme szakemberei, így épült meg a népszerű vízi élménybirodalom mellé a 22 prémium családi vendégházból álló „lakópark”, a „ Thermen Chalets”, ahol különálló, tágas, 2-5 fő kényelmes tartózkodását biztosító exkluzív faházak foglalhatók,  korszerű fűtésrendszerrel ellátva, hogy az év bármely napján prémium minőségű szálláshelyet kínáljanak a burgenlandi családi kikapcsolódásra vágyóknak. Szerkesztőségünk munkatársai így osztrák Partnerünk kedves meghívására útra kerekedett, és teszteltük is nektek ezt a szuper élménybirodalmat, hogy mi minden szól a vendégházak mellett, mit is „tudnak”. 

Irány Burgenland, vár a Sonnentherme!

A burgenlandi Sonnentherme könnyű elérhetőségét és népszerűségét nem is kell bizonygatnunk. Hálásak lehetünk a viszonylag rövid autóútért az osztrák határig, amit még a kicsik is egész jól bírnak, és a minden korosztályt megszólító wellness szolgáltatások gazdag palettájáról is csak felsőfokon beszélhetünk. Sunny Bunny és barátnője Pinky Bunny, a Sonnentherme kedves kabalafigurái azonnal meghódítják a gyerekek szívét, a szülők pedig boldogan töltenek el egy kis időt egymással, amíg a kicsik a gyermekprogramokon élvezik a vidám játékot.

Új dimenzió! Saját életteret kap a család

Nem kérdés, hogy örömmel, gyakran és sokan választjuk családi kikapcsolódásunk színhelyéül a burgenlandi vízi élménybirodalmat, ám a prémium vendégházak megnyitásával új dimenziót kaphat a család nyaralása.

Amikor birtokba vesszük a 34 m2-es lakóterülettel, 28 m2-es terasszal, 2 hálószobával, nappalival, fürdőszobával/WC-vel felszerelt, igazán trendi házat, olyan minőségi életteret kapunk pihenésünk idejére, ami túlmutat egy klasszikus hotelszobán, összenyitható apartmanokon – egyáltalán nem lebecsülve azok kényelmét -, hiszen „írd és mondd” egy olyan saját házba költözünk be néhány napra, ahol saját igényeinknek megfelelően alakíthatjuk ki a nyaralás alatti életünket, napirendünket.

  • Tágas nappali és 2 hálószoba gondoskodik a pihenésről, csendet kap a pihenő baba, mászóterületet a tipegő bébi, játékhoz illő teret a nagyocska, sőt még a szülők sziesztájához is jut kényelmes helyiség.

  • A modern gépekkel felszerelt konyhában akár főzhetünk is, ha ezt szeretnénk, sőt mosogatógép is rendelkezésünkre áll, hogy gyorsan rendet is vágjunk magunk után, de természetesen a Sonnentherme fürdő minden étkezésünkről gondoskodik.
  • Piknikkosárban érkezik a reggeli, amit előző nap megrendelhetünk, és hát maga a mennyisége felér egy több napos bevásárlás hozadékával, mennyei ízkavalkáddal. Az ebéd és vacsora pedig a fürdő éttermében fogyasztható el, így a napi pancsolás mellett ki sem kell lépnünk sehova, ez is maximálisan a családok kényelmét szolgálja.
  • Ami a felszereltséget illeti, rendelkezésünkre áll a kiságytól a babakocsiig minden, beleértve az ágy mellé készített leesésgátlót – ha a nagyobbacska velünk szeretne aludni inkább – , a babakádat, az etetőszéket, a WC szűkítőt és a fellépőt, a szoptatópárnát, az éjszakai fényt, sőt a gyermek fürdőköntöst is már a legkisebb 74-es mérettől kezdve. Így tényleg csak a pelenkát, a nedves törlőt és a vízi pelenkát kell hoznunk, a fél autónyi egyéb baba-kellék már a szuperül felszerelt faházban vár minket.
  • A 22 prémium faház által körülhatárolt, szépen gondozott területen ki is engedhetjük gyermekeinket a szabadba játszani, úgy, mintha saját udvarunk lenne! Izgalmas fa játszótér köti le a kicsiket a közelünkben, ahol barátságot köthetnek más nyaraló gyerekekkel, mi pedig a teraszunkról szemmel tarthatjuk őket.

 

  • Egyéb szabadidős tevékenységek: nem utolsósorban említendő meg, hogy a fürdőhöz kapcsolódó Hotel Sonnenpark előtt található bicikliket, riksákat (bringó-hintók a teljes család számára) is igénybe lehet venni, ha a környéken szeretnénk körülnézni, barangolni. Valamint egy szuper ÚJDONSÁG vár az egész családra! Az ECO jégpálya a szintetikus jégen igazi szórakozást nyújt: http://www.skatingpark.at/
  • A vendégházaknál is működik recepció, sőt magyar nyelven kaphatunk nagyon kedves eligazítást, ha szükséges minden téren segítséget is.

 

Sonnentherme egy karnyújtásnyira

A prémium családi vendégházakból rövid sétával léphetünk be a Sonnentherme élménybirodalmába. Erről bővebben az alábbi cikkünkben is olvashattok: https://happyfamily.hu/kalandok-kicsiknek-es-nagyoknak-a-lutzmannsburgi-hotel-sonnenpark-superior-ban-es-a-sonnentherme-elmenyfurdoben/.

 

A szállás árában pedig benne van az egész napos belépő az élményfürdőbe és a szaunavilágba, a törölköző, fürdőköpeny, áramköltség és végtakarítás szolgáltatás, illetve a golf green fee, babakocsi, WiFi is, nem kell számítanunk tehát rejtett költségekre.

A prémium családi vendégház már 259 EUR/éjtől foglalható, minimum 2 éjszakára: https://www.thermenchalets.at/hu/

Ha kedvet kaptatok ahhoz, hogy egy igazán tágas, prémium faházban pihenve gyűjtsetek közös családi élményeket, ne habozzatok lecsapni Burgenland legújabb attrakciójára, a Sonnentherme fantasztikus Thermen Chalet vendégházaira! Mi nagyon jó szívvel ajánljuk nektek, felejthetetlen élményt nyújt az egész családnak!
Részletek és foglalás itt: https://www.thermenchalets.at/hu/mobil-vendeghazak-arak/mobil-vendeghazak