Afrika varázsa Felsőtárkányban, Eger mellett

Eger és környékét a wellness életérzés kedvelői nem csak gyógyvizek miatt, de a csodálatos természeti környezet miatt is örömmel látogatják. A Bükk meseszép tájai, az itt honos egyedülálló növény- és állatvilág, a friss levegő, a hétköznapok zajától távol eső, megnyugtató természeti környezet számos vendéget ösztönöznek e vidék felkeresésére.

A környék kiváló kiinduló pontja a nagy családi kirándulásoknak: a közelben található a Felsőtárkányi Erdei Vasút, amellyel a Vörös-kő-völgyön át utazhatunk. A kisvasút végállomása a Stimecz-ház, amelyet az Országos Kéktúra útvonala is érint. Érdemes megtekinteni a közelben található Felsőtárkányi tavat is, amely az itt felszínre bukkanó Szikla-forrás vizének felduzzasztásával született.

A Bükk kapujának is nevezett, Egertől pár percre északra található Felsőtárkányban a hamisítatlan erdei környezetben található Afrika egy szeletét ide varázsoló és egy dogon törzsi faluba repítő wellness-élményt biztosító varázslatos hely, a Bambara Hotel **** PREMIUM. Ha álmaiban az utánozhatatlan Afrika meleg hangulatára vágyik, de a hosszú utazásra nincs lehetősége, a festői szépségű Bükk hegység lábánál nem is kell messzebbre mennie.

Az afrikai miliő egy feledhetetlen wellness-élményre kínál lehetőséget, amely fizikai és szellemi egészségünket egyaránt bőkezűen támogatja. A felnőttek és gyermekeknekegyaránt lehetőségük nyílik a lazításra. Az élmény- és gyerekmedencék mellett igénybe vehető a dogon törzsi falut idéző spa világ, és a hozzá tartozó egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhó, a só-permetes gőzkabin, az uszadék-fából épült szauna és az aromaillattal gazdagított élményzuhany, mind ezt az érzést erősítik.

Mi sem természetesebb, hogy a kezelőkben tradicionális és rituális afrikai masszázsok is várják a vendégeket illetve a tetőtéren helyet foglaló, békés erdei környezetet idéző, gyermekmentes Száhel Wellnessbe vágyódik, ép testben ép lélekkel, az egyedülálló fürdőélményektől felfrissülve térhet haza. Mindezt egy különleges illatokkal, természetes kozmetikumokkal, masszázzsal kényeztető rituáléval teheti teljessé, s így újult energiával várhatja a szintén újjászületés előtt álló természet ébredését. A családbarát Bambara Spa & Wellness szolgáltatások különlegessége, hogy két külön wellness egység van, így a nyugalomra vágyó vendégek a gyermekektől elzárt wellness szigeten lazulhatnak, így nem kell aggódnunk, hogy gyermekeink önfeledt szórakozása más vendégeket zavarna. A Bambara Spa multifunkciós beltéri és kültéri élmény- és gyermekmedencékkel várja a fürdőzés iránt érdeklődőket.

A Mango gyerekszoba mesevilágba repíti a csöppségeket, ahol gyermekfelügyeletet is kérhető. Szabadtéren kerti gyerekjátékok, pingpong és tollaslabda színesítik tovább a palettát. A Banán játszószobában a nagyobb gyerekek is megtalálják a kedvükre való szórakozást, ahol csocsóasztal és playstation is várják őket.

Az afrikai ízvilág is megismerhető, a hazai és nemzetközi ételek mellett az afrikai konyha tradicionális ételei is a gasztronómiai kínálat részét képezik.

Az afrikai atmoszféra megteremtésére a szurikáták teszik fel a koronát. Ezek a kedves mongúzfélék igazi mókamesterek, akik az afrikai sivatagok, félsivatagok, füves területek állatvilágának egy csipetjével fűszerezik az idelátogatók élményeit. A négytagú szurikáta család nem csak a gyermekek kedvencei, hanem a felnőtteket is elvarázsolják.

Egyedülálló hangulatának és kiváló színvonalú szolgáltatásainak köszönhetően Bambara Hotel **** PREMIUM számos hazai híresség kedvenc pihenő helyett lett, akik rendszeresen visszatérő vendégek. Ha tehát igazán egyedi élményekre vágyik, válaszd családoddal az afrikai hangulatot és az egyedülálló természeti környezetet. Ahogy a hotel munkatársai mondják: Ígérjük, nem fogtok csalódni!

 

Elérhetőségek:

Honlap: https://bambara.hu
Telefonszám: +36 36 534 500
E-mail cím: info@bambarahotel.hu
Cím: H-3324 FELSŐTÁRKÁNY, BÜKKERDŐ SÉTÁNY 2-4.

 

MEGOSZTÁS