Advent a Familyparkban!

Az advent a családi együttlét időszaka. Ehhez a Familypark, Ausztria legnagyobb szabadidőparkja a legjobb választás! Náluk a szülők és gyermekek egyaránt könnyen karácsonyi hangulatba kerülhetnek. Az osztrák–magyar határ közelében található szabadidőparkban ugyanis 2018. november 30-tól december 2-ig és december 7-től 9-ig tartott Karácsonyi Varázslat alkalmával különleges adventi élmények várják a vendégeket.

A Familyparkot ebben az időszakban sötétedés után valósággal beragyogják a karácsonyi fények. Kedves figurák, Mikulás és számos további meglepetés vár a kicsikre és nagyokra egyaránt.

A szabadidőpark családoknak szóló adventi kínálata azonban jelentős mértékben eltér egy megszokott karácsonyi vásártól. Az időjárástól függően annyi attrakció működik majd, amennyit csak el lehet indítani. A gyermekekkel meglátogatható az állatsimogató és naponta több alkalommal is karácsonyi showműsor és vidám felvonulás szórakoztatja a vendégeket. A gazdag program nem csak a gyermekeknek kínál feledhetetlen élményt.

Természetesen az olyan klasszikusok sem hiányozhatnak a kínálatból, mint a puncsos stand, a forralt bor, a sült gesztenye és mandula. A szabadidőpark éttermei nagyszerű alkalmat kínálnak a vendégeknek, hogy felmelegedjenek egy kicsit, mielőtt újra belevetnék magukat a Familypark kínálta karácsonyi élményekbe.

www.familypark.hu/weihnachtszauber

2018. november 30. – december 2. és december 7-9. 11.00-20.00 óráig

Napijegy: személyenként 19 euró

A 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.

https://www.familypark.at/hu/weihnachtszauber/?utm_source=Happy%20Family&utm_medium=Banner&utm_campaign=Weihnachtszauber

 

Promóció