A Twistshake termékekkel igazán gyerekjáték az étkezés!

Biztonság, kényelem és kiváló minőség – ez az a három kritérium, amiből soha nem enged a svéd Twistshake márka. A Twistshake babatermékek megalkotásakor mindig a babák és a szülők szempontjait tartják szem előtt. A márka termékei ma már a világ számos országában, egyre több helyen ott vannak, többek között a drogériákban és most végre a Játéksziget üzleteiben és a webáruházban, a Twistshake webshopban és az Interspar üzletekben is meg lehet őket vásárolni!  Szerkesztőségünk tesztelte is a héten számotokra az alábbi termékeket, így jó szívvel tudunk róla nektek beszámolni, szeretettel ajánljuk nektek ezeket a non plus ultra, szülőt és gyermeket is egyaránt segítő termékcsaládot!

S hogy miért is szerettünk bele olyan könnyen? 

Minden egyes termék könnyen használható és stílusos külsővel bír.

Az összes termék BPA, BPS, és BFS-mentes, maximálisan megfelelnek az élelmiszerekre vonatkozó biztonsági előírásoknak.

A legmagasabb minőségű válogatott anyagokból készültek, világszínvonalú tesztlaboratóriumokkal együttműködve.

A Twistshake termékcsalád a gyermekek barátja is.

Jöjjenek hát teszteléseink eredményei:

Twistshake Click-Mate étkészlet

Az örökmozgó 20 hónapos kisfiam még evés közben sem áll le a huncutkodással, így remek ötletnek tűnt az asztalhoz „tapasztani” a tányért. Az alátét remekül hozzátapadt az asztalhoz és a tányért is egy laza mozdulattal hozzá tudtam rögzíteni. A termékek alapanyaga nagyon jó minőségű, könnyű a fogásuk és nagyon könnyű étkezés után tisztítani őket. Sajnos, hajlamos vagyok otthagyni az asztalon a tányért, amíg elmegyünk a délutáni alvásra és olyankor a főzelék bizony már beleszárad(hat) a tányérba. A Twistshake tányérból és alátétről viszont nem kellett különösebb erőfeszítést tenni, „kapirgálni”, nagyon könnyen eltávolítható róla. Utána pedig mentek is a mosogatógépbe. Elsősorban etetőszék tálcájába ajánlom az alátétet, mert az asztal sík lapján azért a találékony gyermek kis gyakorlás után el tudta tolni maga elől, de nagyon praktikusnak tartom. Plusz előnye a terméknek a tányérhoz illeszthető tető! Ha nem ette meg az egész uzsit a gyerek, akkor csak klikk és már mehet is a tányér a hűtőbe vagy a táskába.

Twistshake hőtartó ételtároló

Egyenesen imádom! A nagyobbik fiamnál számtalanszor előfordult, hogy ha mentünk valahová, akkor nem tudtam megmelegíteni neki az ételt és ezért sajnos előfordult, hogy hidegen ette. Nézegettem hőtartó edényeket, de csak nagyokat találtam, ami nem fért bele a már amúgyis telepakolt, csúcsra járatott táskámba. A Twistshake hőtartó ételtároló végre pont akkora, amekkorára egy anyukának szüksége van. A mérete megegyezik a gyerkőc pocak-űrtartalmával, így belefér egy kiadós ebéd. Szuperul tartja a hőt! Indulás előtt megmelegítem a hamit, beleteszem, kupak rá és már mehet is a tatyóba…na és a non plus ultra „fícsör”, hogy a tetejébe belerejtettek egy kanalat is, úgyhogy nem kell a táska alján kotorni a folyton elbújó evőeszközök után, mert minden egy helyen van. Nagyon tetszik a dizájnja, a színe és, hogy olyan apróságokra is odafigyeltek, hogy csúszásgátló van az alján. Karcsúsított a formája, ami igazán designos, így anya és baba egyaránt könnyen meg tudja fogni.
Már alig várom, hogy nyáron a fagyit is ebben vigyük magunkkal.
Tesztelte: Hajni, virtuális asszisztens

Twistshake tanuló evőeszköz készlet

Az evőeszközök tapintása nagyon jó, egyáltalán nem csúsznak ki a gyerekek kezéből, így könnyű volt a kislányomnak a kézében tartania. A súlyuk is ezt segíti elő. Kifejezetten tetszik, hogy kialakításuknak köszönhetően sem a tálkából nem borulnak ki mikor épp nem használjuk, sem a tálkát nem borítják fel. Méretük, formájuk ideális. A széles nyélre jól rá tud fogni a 18 hónapos kislányom. Méretüknek köszönhetően pont akkora falatot tud a szájába venni, amennyi elegendő, és a mélyebb edények, poharak alját is eléri velük. Magas hőmérsékleten is tisztíthatóak az evőeszközök, akár mosogatógépben is, így igazán higiénikus kis eszközök. Abszolút biztonságos a villa és a kés használata az önálló evést tanuló babák számára is.

Twistshake szívószálas itató

A szívószálas itató megjelenése nagyon tetszik. Elég tartósnak és masszívnak tűnik, ami nem elhanyagolható szempont, ismerve, hogy a kisgyerekek mindent földhöz vágnak legalább egyszer. A tetején lévő fogantyú nagyon praktikus. Könnyebbé teszi a nyitást- zárást. Ugyanakkor elég erősen zár, így biztosan nem ömlik a táskámba a tartalma. A másfél éves kislányom nem tudja önkényesen nyitogatni, viszont méretei miatt jól illeszkedik a kezébe, ügyesen iszik belőle. Ha esetleg nyitott állapotban fejreállítja, akkor sem tudja kiönteni. Egy pár órás programhoz elegendő folyadék fér bele. Külön öröm számomra, hogy nem foglal el extra nagy helyet a táskámban. Tisztántartása egyszerű, mivel szétszedhető alkotóelemeire. Könnyebbség, hogy mosogatógépben is mosható. Szerintem nagy előnye, hogy sterilizálható is.

Tesztelte, Andi, pénzügyi munkatárs

Twistshake mini itatópohár

Nagyon meg vagyok elégedve a Twistshake mini itatopohárral, szuper választás. Végre nem folyik ki a víz, vagy bármilyen ital a táskába. Sajnos korábban megtörtént, hogy kifolyt az üdítő a táskámba. Praktikus, és a fülnek köszönhetően a kislányom is könnyen meg tudja fogni. A tápszert is úgy össze tudom rázni benne, hogy nem ömlik ki. Nem mellesleg a színe is nagyon tetszik. Ajánlanám más anyukák számára is, mert könnyű, kitűnő a fogása az apró kezek számára is, és egyszerű tisztítani.

Twistshake osztott tányér

Maximálisan meg vagyok elégedve a Twistshake osztott tányérral. Külön kiemelném  azt, hogy a termék alja csúszásgátlóval van ellátva, így a kislányom nem tudja könnyen felemelni és nem borítja ki az ételt. A fedelének köszönhetően pedig még ételt is tudok bele csomagolni és el tudjuk vinni magunkkal a játszóra. Könnyű tisztítani és számomra nagyon pozitív tulajdonsága, hogy mosogatógépben is mosható. A legjobb szívvel ajánlom más anyukák számára is, mert nagyon praktikus. Még annyit, hogy nagyon tetszik a színe és a konyhához is illik.

 Tesztelte: Niki, Happy Family tanoda munkatárs

További információkat a termékekről itt találtok: https://bit.ly/3Czp0WW
A Twistshake termékeket a Játéksziget üzletek és az Interspar polcain is megtaláljátok!