A Magnum bemutatja: Dupla Gold Karamell

Az ellenállhatatlan keksz ízű jégkrémet pekándiós örvény bolondítja meg, kekszdarabkákkal meghintett, aranyló Magnum csokoládé borítja, a kettő között pedig enyhén sós karamelles szósz lapul.

Az 1989-óta kapható Magnum volt az első prémium, felnőtteknek készült jégkrém. Ma már az egyik vezető jégkrém- márka, évente több mint 1 milliárd darabot adnak el belőle világszerte.

  • Jégkrém, keksz ízű, pekándiós örvénnyel megbolondítva
  • Karamellszósz, csipetnyi sóval ízesítve
  • Aranyló, roppanós karamelles Magnum fehér csokoládé, kakaóvaj és karamellizált cukor ötvözete
  • Ropogós kekszdarabkák, hogy tökéletes legyen az ízek és a textúrák harmóniája


Az idei év újdonsága gondosan válogatott összetevőkből készült

A csokoládé alapanyaga a kor követelményeinek megfelelően fenntartható forrásból származó, Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkező kakaóbab.
A Magnum minőségtől már megszokott roppanós csokoládé nem tartalmaz mesterséges színezéket. A luxust idéző arany szín a karamelles fehér csokoládénak köszönhető, ami alatt csipetnyi sóval készült folyékony karamellszósz következik.
A dupla kényeztetés után mennyei, pekándiós örvénnyel megbolondított keksz ízű jégkrém rejlik.

A Magnum alkotói, a prémium jégkrémek és a csokoládé szakértői arra szeretnék ösztönözni az embereket, hogy bátran fedezzék fel a mindennapi élet apró örömforrásait

Az egyedülálló ízvilágú Magnum Dupla Gold Karamellel mindenki megtapasztalhatja, milyen az igazi luxus érzése, ha jégkrémről van szó.

A Magnum Dupla Gold Karamell nemcsak pálcikás formátumban érhető el, hanem poharas csomagolásban, valamint négy- és hatdarabos multipack dobozban is megvásárolható. Idén több millió olyan poharas Magnum jégkrém kerül forgalomba Európa-szerte, amelyek csomagolása újrahasznosított és természetesen újrahasznosítható műanyag felhasználásával készült. Ez a lépés része az Unilever globális, csomagolással kapcsolatos, a fenntarthatóság jegyében született kötelezettségvállalásának. A cél, hogy 2025-ig több mint százezer tonnával kevesebb műanyag csomagolóanyagot használjanak, a felére csökkentsék a közvetlenül kőolajból készülő műanyagok mennyiségét, valamit felgyorsítsák az újrahasznosított műanyagok használatát.

 

KISZERELÉSEK:

  • MAGNUM DUPLA GOLD KARAMELL pálcikás jégkrém (85 ml)
  • MAGNUM DUPLA GOLD KARAMELL mini multipack (6×55 ml)
  • MAGNUM DUPLA GOLD KARAMELL multipack (4×85 ml)
  • MAGNUM DUPLA GOLD KARAMELL poharas jégkrém (440 ml)

Ha nincs kedved kimozdulni, gondoskodunk arról, hogy kényelmesen, otthonodban élvezd a Magnum Dupla Gold Karamellt! Budapesten rendeld meg a virtuális Magnum Ice cream Shop – Fagyifutártól, és akár fél órán belül házhoz érkezik a kedvenc Magnum poharas jégkrémed.

Az online értékesítés mellett a Magnum Dupla Gold Karamell jégkrém elérhető a legtöbb szupermarketben, sőt még a benzinkutakon is kapható.

www.facebook.com/MagnumHungary www.algida.hu/markaink/magnum.html

Forrás: Magnum Hungary PR