A legjobb hazai orvos-esztétikai központok dobogósa nálunk a Royal Clinics!

Könnyű nektek, ti bármit és bárhol kipróbálhattok. Nem egyszer kapta meg már szerkesztőségünk az előbbi „kritikát”, ami természetesen részben igaz is, de mivel mindannyian nagyon odafigyelünk a minőségre, és persze ha valami bevált, hűségesek is vagyunk hozzá, már jó ideje a Royal Clinics rajongói és vendégei vagyunk – hivatalból és magánemberként egyaránt. Kiemelt figyelem, professzionális szolgáltatások és kellemes környezet. Elmondjuk azt az 5 indokot, amiért rájuk bízzuk szépségünk megőrzését:-)

Fontos a légkör

Persze érhetne minket az a vád, hogy már jól bejáratott csapat vagyunk és mindenki ismer mindenkit, de nem egyszer voltunk szemtanúi annak is, hogy az újonnan érkező páciensek ugyanazt a kedves és figyelmes fogadtatást kapják, mint a régiek. Ha valaki belép az ajtón, máris biztonságban és otthonosan érezheti magát, a legjobb helyen van.

 

Minden kezelést vagy beavatkozást gondos és mindenre kiterjedő konzultáció előz meg. Az első alkalommal persze ez hosszabb, hogy pontos képet kapjanak a páciens állapotáról, az orvosok átbeszélik velünk a kezelendő tüneteket, és műszerek segítségével vizsgálják meg a bőr állapotát, illetve elemzik testünk összetételét.

Mindez segít objektíven felmérni a problémát és kiválasztani a személyre szabott, legmegfelelőbb kezelési programot.

Ez a figyelem a későbbiekben sem változik: a kezelési program végéig támogatást és segítséget, teljes körű tájékoztatást kapunk, és bizony simán lehet, hogy a saját érdekünkben egy-egy kezelésről lebeszélnek majd, természetesen az állapotunk függvényében. De itt biztosan nem történhet olyan, amitől kellemetlenül éreznénk magunkat.

Itt semmi nem történik véletlenül!

A kezelési programok során szoros együttműködés a cél az optimális eredmények érdekében.

Ezt persze nem kell nekünk hosszú órákig az interneten keresgélni: a kezelések sikeréhez hozzájárul az is, hogy figyeljünk magunkra, a táplálkozásra, folyadékfogyasztásra, életmódra és még az alvási szokásainkra is, és ehhez minden segítséget és javaslatot meg is kapunk.

Folyamatos megújulás jellemzi a klinikát

A páciensek életminőségén a legkomplexebb megoldásokkal, innovációkkal, professzionális orvosi háttérrel, tapasztalt kezelőkkel, és csúcstechnológiát képviselő, egyedülálló berendezésekkel és nemzetközi szinten elismert hatóanyagokkal javítsanak.

Ha a komplex megoldásokat szereted, tényleg a kedvenc helyed lesz

A klinika szolgáltatásai között – a szépészeti beavatkozások mellett – akár problémáid belgyógyászati hátterét is segítenek feltárni, összeállítani a szervezetednek szükséges vitamin és ásványi anyag pótlást vagy a bőrödnek legoptimálisabb protokollt, természetesen a szükséges termékekkel együtt.  Mindezt természetesen a legprofesszionálisabb formában.

Pestiesen szólva, ha valahol, hát itt biztosan megtalálod azt a kezelést, ami sokáig kedvenced lesz! Már sokszor sokféle Royal Clinics kezelést mutattunk be nektek és szépen ki is alakult a kedvencek listája.

Az egész az FTC szálazással kezdődött, amit azóta is imádunk: fájdalommentes, kedvenc ebédidős beavatkozásunk lett, aminek azonnal élvezheted a hatását. Sokan mondják, hogy éveket tagadhatunk le, így élünk is vele😊

Jött a Profhilo hialuronsavas arcfeszesítés, amit kolléganőnk pont Karácsony előtt próbált ki, így csodás formában, hidratált és gyönyörű bőrrel vágott neki az Ünnepeknek.

Ha egy kis kényeztetésre vágyunk – és persze szakértő kezekre – akkor egy Image Skincare kezelésre mindig kaphatóak vagyunk.

Időnként jöhet a hámlasztás és az Oxygeneo kezelés minden csodája, de amire igazán „rá vagyunk kattanva”, az most a Royal Clinics átfogó és nagyon profi anyagcsere belgyógyászati programja, amit tényleg mindenkinek csak ajánlani tudunk, aki szeretne pontos képet kapni. az egészségi állapotáról.

Mi ezért választjuk a Royal Clinics szolgáltatásait.