A fiatalabb és hosszabb élet elixírje

A tiszta étkezés, az egészséges életmód egyre többünket foglalkoztatja. Ki ne szeretné, ha önmaga és szerettei is szép kort érnének meg egészségben és fiatalosan? Önbizalommal teli önképünkhöz nagyban hozzájárul, hogy hány évesnek látnak bennünket mások, vonzóak vagyunk-e és sugárzik-e rólunk, hogy bizony, mi kicsattanó egészségnek örvendünk. Azt mondják, hogy 40 az új 30, és mi teszünk róla, hogy ez így is legyen! A bölcsek kövéig talán még nem jutottunk el, de az étrendkiegészítők piacán egy merőben új megközelítéssel találkoztunk.

Az egészséges öregedés legjobb megközelítése az, ha nemcsak a külsőnkkel, hanem a bensőnkkel is ugyanúgy foglalkozunk. Az Image Skincare termékek bőrápolási rutinjukkal már meggyőztek bennünket, azonban olyan étrend kiegészítőket találni, melyek töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek, már nehezebb találni. Éppen ezért az Image Skincare professzionális kozmetikai márka alapítói összesítették az öregedés, a bőrápolás, a szépségés a wellness ismereteiket, majd kutatásaikat a Hush&Hush, a luxus táplálkozási és egészséges életmód termékeinek megalkotására használták fel.

A szervezet megfelelő tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és a CleanClinicalVitaminsTM -okkal történő ellátásával – melyek mind-mind megtalálhatóak a Hush&Hush étrendkiegészítő termékekben – az a hiányzó darab is a helyére került a kirakóban, amire mindannyiunknak szüksége van ahhoz, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat és a lehető legjobban nézzünk ki.

Nézzük sorra, milyen termékeket kínál a Hush&Hush:
PlantYourDayTM– táplálék a szervezetnek

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ha nem szeretsz leülni reggelizni, vagy inkább útközben “tankolod fel magad”, akkor a tökéletes ételhelyettesítő egy növényialapú szuperétel, mely rostokban és egészséges szénhidrátokban gazdag fehérjepor. Emellett elegendő energiát biztosít egész napra, és teltségérzetet nyújt a következő étkezésig.

PlantYourDayTM
Ez a vegán fehérjepor szuperzöldekkel, szuperételekkel, rosttal, biosütőtök proteinnel és CleanClinicalVitaminsTMkombinációjával revitalizálja a testet. Antioxidánsokkal véd a szabadgyökök ellen, a probiotikumok pedig az egészséges emésztést támogatják. Tökéletes, mint ételhelyettesítő, biztosítja a szervezetnek a szükséges üzemanyagot, jól indítja a napot.

TimeCapsuleTM– táplálék a bőrnek

Az öregedés elleni harcban az egyes számú szabály szerint a szervezetet védeni kell a nap, a szennyezés és a környezetkárosító hatásaival szemben a bőrön alkalmazott termékekkel. Az öregedés hatásainak megelőzése és visszafordítása érdekében vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat tartalmazó étrendkiegészítőre van szükség, melyeknek sejtszinten kell védeniük a további károk ellen,  és segíteniük kell a korábbi károk hatásainak semlegesítését.

TimeCapsuleTM
Védd szervezeted belülről ezzel a formulával, mely visszafordítja az idősödés jeleit és megelőzi a további károkat. Áttörő formula antioxidánsokkal, aminosavakkal és CleanClinical VitaminsTM vitaminokkal, mely véd a külső agresszorokkal szemben és tetőtől-talpig regenerál a fiatalosabb megjelenésért.

DeeplyRootedTM– táplálék a hajnak

A ritkuló haj minden életkorban érint férfiakat és nőket egyaránt. Napi 50-100 kihulló hajszál még normálisnak számít. De ha a haj ritkábbnak tűnik, és annak is érződik, akkor ideje a probléma gyökérét kezelni, és egyszer s mindenkorra megoldani azt.

DeeplyRootedTM
Erősíti a meggyengült, károsodott vagy a normál növekedésnek ellenálló tincseket. Ez a napi nutraceutikáliai termék megteremti a tökéletes alapot az erősebb, hosszabb és vastagabb hajszálakhoz, a CleanClinicalVitaminsTM vitaminok, az aminosavak, valamint a növényi és gyümölcskivonatok segítségével.

MindYourMindTM– táplálék az elmének

A nyugodt test az egészséges test, de ha a napi stressz közbeszól, a fejben lévő zűrzavarát veszi az irányítást és ilyenkor nehéz leengedni és lazítani – nem is beszélve az alvás romló minőségéről és rövidségéről. Agyunk regenerálódásához elegendő alvásra van szükség, ekkor épül újjá az idegi hálózat, támogatva a mentális jó közérzetet és az általános egészséget. Gondolj az alvásra úgy, mint a szervezet intenzív karbantartására.

MindYourMindTM
Ez a gazdag nutraceutikáliai termék csillapítja az elmét, a testet és a lelket. Bizonyítottan hatásos növények csökkentik a stresszt, a fejben lévő zűrzavart, a hatásos alvástámogató anyagok segítik az elalvást és a tartós alvást, így a jó éjszakát kívánság valóra válik.

Élenjáró innováció a felülmúlhatatlan teljesítményért

Minden egyes összetevő, minden apró részlet és minden mikrogramm speciális célt szolgál. Mintha megnyomná az öregedés folyamatában a visszafelé játszás gombját – a Hush&Hush hatékony keveréke a sejtek szintjén dolgoznak, hogy csökkentsék az öregedés meglévő jeleit és megakadályozzák a jövőbeli károsodásokat.

 

Forrás és fotók: Royal Clinics

Promóció