A Bob és Bobek szónikus fogkefék kiválóan teszteltek

A szónikus fogkefék egyre népszerűbbek és lassan minden háztartásban átveszik a főszerepet a hagyományos fogkefékkel szemben. Nem csoda, hiszen a szónikus fogkefék elvégzik a munkát helyettük és még hatékonyabbak is. Teljesítményük kiemelkedő, és akár 10-szer több lepedéket képesek eltávolítani.

Miért érdemes a hagyományos fogkeféket lecserélni?

A nagyfrekvenciás hullámok még a legellenállóbb lepedék szerkezetét is megbontják, ezáltal sokkal hatékonyabban tisztítják a fogakat, mint a hagyományos fogkefék. Az időzítő, a fogkefe alapfunkciója, két perc elteltével kapcsol ki, amikor fogai már tökéletesen tiszták.

A Happy Family szerkesztősége mindig örömmel számol be újdonságokról, szívesen ad tippeket, és mutat be termékeket, különösen olyanokat, amelyek kimondottan a legkisebbek számára lettek kifejlesztve.

Amikor lehetőséget kaptunk, hogy kipróbáljuk a népszerű Bob és Bobek szónikus fogkeféket, egy pillanatig sem tétováztunk. A tesztelésen 50 anyuka vehetett részt, akiknek igazoltan 0-5 év közötti gyermeke van. Az édesanyák és gyermekeik a készüléket 2 héten át tesztelték.

A Profimed.hu által biztosított termék az alábbiakat tartalmazta:

1 db fogkefe
2 db pótfej (1 db 0-18 hónapos korig megfelelő, 1 db 18-36 hónapos korig megfelelő)
1 db elem (AAA)
1 db csavarhúzó az elem cseréjéhez
Használati utasítás

A termék ugyanebben a kivitelben és 4 színben kapható a www.profimed.hu oldalon vagy az Allee Bevásárlóközpontban található Profimed üzletben.

A termék fogyasztói ára 4900.-Ft

Az alábbi sorok a tesztelésen résztvevők véleményeit foglaltuk össze, nem képeznek fizetett reklámot.

Bob és Bobek szónikus fogkefe teszteredménye – 50 anyuka véleménye alapján

Először is arra voltunk kíváncsiak, hogy a kefe alkalmas-e 1 éves kor alatti gyermekek számára. A szülők arról számoltak be, hogy a készülék használata nagyon komfortos volt, a gyerekek örömmel mostak fogat a szülők segítségével és önállóan is a kényelmes csúszásmentes markolatnak köszönhetően. Több kedves gyermek-tesztelőnk szülője fotót is küldött be szerkesztőségünknek. Az alábbi képünk is magáért beszél, épp az egyik  örömteli próbát láthatjátok.

 

Többen kiemelték, hogy a világítás, továbbá a szekvenciális váltó pedig kifejezetten megkönnyítette az alapos fogtisztítást. A készülék beépített funkciója a 2 perces időzítő, amely 30 másodpercenként megáll egy pillanatra, hogy a fognegyedek kellő ideig történő tisztítását segítsék elő. Ez a technológia biztonságos, megkönnyíti a szülők dolgát, valamint segíti a gyermekeket a megfelelő szájhigiéniai szokások elsajátításában. A fogkefe segítségével hatékonyan megelőzhető a fogszuvasodás, fogkő és az ínygyulladás.

A háttérvilágítással ellátott fej megkönnyíti a szájban való tájékozódást, a gyerekeknek még szórakoztató is volt. A könnyű és ergonomikus nyél pedig könnyen kezelhető a szülők és a gyermekek számára is. A szülők szerint a termék segítségével sokkal könnyebben és alaposabban ment a fogmosás, a barátságos nyuszik élvezetessé tették a használatot. Fontos, hogy már kisgyermekkorban megszerettessük a fogmosást, és ehhez a termék nagyban hozzájárul. Amennyiben Te vagy gyermeked szónikus fogkefét keres, kiváló választás a Bob és Bobek szónikus fogkefe, hát még az ára, beleértve a pótfejeket is ideális, amit gyermeked akár 5 évig is használhat (természetesen a fejcsere mellett).

Szerkesztőségi tesztünk eredménye

Először teszteltünk szónikus fogkefét szerkesztőségünkön, családos munkatársaink gyermekei körében, ami kapcsán fontos kiemelni, hogy óriási kedvenc lett! A Bob és Bobek gyermekeknek szánt szónikus fogkeféi több tízezer mozdulatot is képesek kivitelezni percenként, vagyis ez már tényleg szónikus sebesség, ami tapasztalataink alapján a gyermekek fogmosásakor is rendkívüli hatékonyságot jelent. Ez már önmagában elég is lenne ahhoz, hogy a hagyományos fogkefékhez képest még gyorsabban megkedveltessük gyerkőceinkkel a fogmosást, azonban még sok pozitív tulajdonságot tudunk felsorolni. Lássuk is őket!

Amikor a szónikus fogkefék működni kezdenek, egyfajta kellemes zümmögő hangot hallatnak, vagyis a fogkefék képesek hanghullámokat generálni, amik segítenek a lepedékek és lerakódások oldásában, illetve a baktériumok elpusztításában. Így az eredmény is magáért beszél: tisztább és egészségesebb fogakat láthatunk csemetéinknél.

Ami gyakorlati különbséget láthattunk a hagyományos gyermekeknek szánt forgófejes fogkefékhez mérten, hogy még hanghullámokkal is támogatja a szájhigiéniát.

Gyerekeknek – 0-5 éves korig – nagyon jó választás, hiszen még csak ismerkednek a helyes fogmosás technikájával, hiszen a szónikus fogkefével nem tudnak rosszul fogat mosni. A tejfogakra pedig nagy figyelmet kell szentelni, hiszen ezeken tanulja meg a gyermek a helyes fogmosás mikéntjét. Hatékonyan és gyorsan tisztít, a kicsiknél a spenót és sütőtök-darabkákat is rendkívül gyorsan, mondhatni játszi-könnyedséggel eltüntette.

Az hogy a Bob és Bobek gyermek fogkeféi háttérvilágítással is rendelkeznek, még inkább megszeretteti a kicsikkel a fogmosást, ráadásul az időzített két perc alatt sokkal alaposabb munkát végezhetünk, mintha hagyományos fogkefével próbáltuk volna meg gyermekünk fogát megmosni. Megnézve a termék árát pedig nem fér hozzá kétség, hogy a legjobb ár/érték alapú döntést hozza a szülő, amikor e mellett döntünk.

Ha tesztelésünk alapján 3 szóban kellene összefoglalnunk az általunk jó szívvel ajánlott termék jellemzőit:

kíméletes, hatékony, ergonómikus

A Bob és Bobek szónikus fogkefe rózsaszín, kék és sárga színekben kapható a www.profimed.hu oldalon.

A sörték nem tartalmaznak ftalátokat, BPA-t vagy PVC-t.